Skip to main content
test
Närvårdare till Björkebo i Pargas - Paraisten kaupunki

Är du den vi söker till uppgiften som närvårdare till Björkebo i Pargas?

Björkebo är ett effektiverat serviceboende för äldre i Pargas centrum.

Närvårdaren deltar i planeringen, genomförandet och utvärderingen av vården och omsorgen av kunderna på boende enheten. Du arbetar utgående från kundens egna resurser på ett rehabiliterande sätt. Arbetet är självständigt, men samtidigt är du en del av ett mångprofessionellt team. Vi önskar att du är flexibel, har en god samarbetsförmåga och har lätt för att ta initiativ. Det är en fördel ifall du har erfarenhet inom äldreomsorgen.

Behörighetsvillkoren är legitimerad närvårdare i Finland samt god förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken. Vi kräver vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.

Vi erbjuder dig ett mångsidigt arbete i ett mångprofessionellt team inom äldreomsorgen, en bra inskolning och möjlighet till utveckling. Arbetet är skiftesarbete.

Ansökan lämnas i första hand in elektroniskt via www.kuntarekry.fi sidorna, jobbnyckel 454600. Ansökan med tillhörande betyg och intyg kan även skickas till adressen Pargas stad, social- och hälsovårdsavdelningen, Strandvägen 28, 21600 Pargas eller socialcentralen@pargas.fi senast 26.8.2022 kl. 12:00. Intervjuer hålls v. 35 och 36.

Läs mer

https://www.pargas.fi/bjorkebo

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsinformation ger verksamhetsledare Carina Willberg, tfn. 0400 202 848, carina.willberg@pargas.fi må-to kl. 8-16, fre 8-14 eller ansvariga sjukskötare Mikaela Norräng, tfn. 040-4886094, mikaela.norrang@pargas.fi må-to kl. 7-15, fre 7-13.

Lär dig mer om oss

Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhustenhuolto, Björkebo - Koivukoto

Pargas stad är en unik skärgårdsstad med ca 15 100 invånare i Skärgårdshavets västra del. Ändå ligger stadens centrum nära de stora städerna, avståndet till Åbo är 23 km, till Helsingfors 173 km och till Tammerfors 180 km.  Pargas är en tvåspråkig ort med svenska som majoritetsspråk och omfattar 5 545 km2, varav 80 % är vatten. Pargas stad har flest invånare som bor i skärgården i Finland och är också en stad med flest fritidsboende i Finland (8 000 stugor).

Pargas stad är en av de största arbetsgivarna på Åboland och har en personal bestående av tjänsteinnehavare och arbetstagare som sköter den kommunala serviceproduktionen och den dagliga förvaltningen. Antalet anställda uppgår till ca 1 000.

Information om stadens lediga arbetsplatser finns på stadens webbsidor, Kuntarekry.fi och i lokaltidningarna (Åbo Underrättelser och Turun Sanomat) och dessutom på arbets- och näringslivsministeriets webbsidor, www.mol.fi, och hos arbetskraftsbyrån.


Adress: Klockringaregatan 2 A, 21600 Parainen

Sinulle suositellut työpaikat