test
Närvårdare till Villa Rosa och Holger - Närpiön kaupunki

Närvårdare till Villa Rosa och Holger

Vård- och omsorgsavdelningen i Närpes lediganslår en ordinarie befattning som närvårdare 19,75 h/v till effektiverade serviceboendet Villa Rosa och Holger. Arbetet är treskiftesarbete. Befattningen tillträds enligt överenskommelse, så snart som möjligt.

Kompetenskrav: närvårdarexamen med inriktning på äldreomsorg, rehabilitering eller sjukvård och omsorg.

Villa Rosa och Holger är ett effektiverat serviceboende med plats för 28 äldre klienter som behöver vård och omsorg dygnet runt. Som närvårdare deltar du i planering, utförande och utvärdering av vård, omsorg och rehabilitering av klienterna. Majoriteten av klienterna på enheten har minnessjukdom. På enheten ges också vård i livets slutskede.

Vi söker en positiv, samarbetsvillig och ansvarsfull medarbetare till vårt team! Vi värdesätter förmåga att arbeta med ett rehabiliterande och aktiverande arbetssätt samt förmåga till utveckling och förbättring av verksamheten på enheten.

För arbetet krävs tillräcklig förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken och lämplighet för uppgiften. Godtagbart intyg över hälsotillståndet bör företes innan mottagande av befattningen. För uppgiften krävs vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar. Lön enligt AKTA. En prövotid om 6 månader tillämpas i anställningen. Närpes stad är en rökfri arbetsplats.

Ansökningshandlingar, inklusive inskannad kopia av examensbetyget för styrkande av behörigheten, lämnas in via www.kuntarekry.fi senast 29.11.2021.

Närmare uppgifter ges av tf enhetsledare Doris Sundström 040-66 32 966
E-post: förnamn.efternamn@narpes.fi

Läs mer

http://www.narpes.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tf enhetsledare Doris Sundström 040-66 32 966 E-post: förnamn.efternamn@narpes.fi

Lär dig mer om oss

Närpes stad, vård- och omsorgsavdelningen

Närpes stad har 650 fast anställda och ca 250 visstidsanställda fördelade på ett 40-tal arbetsplatser i vår vidsträckta kommun och är därmed den största arbetsgivaren i Sydösterbotten. Personalen fördelar sig avdelningsvis så att 44 % arbetar inom vård och omsorg, 34 % inom bildningen, 19 % inom tekniska sektorn och 3 % inom allmänna förvaltningen. Staden är tvåspråkig sedan 1.1.2016 och förvaltningsspråket är svenska. Närpes stad är en rökfri arbetsplats. I trädgårdsstaden Närpes kombineras vacker och havsnära natur med god service och ett rikt näringsliv. Företagsamheten betecknas som en livsstil. Det finns entusiasm och en stark tro på Närpes framtida livskraft. Närpes stad är öppen och mottaglig - kom och trivs med oss!


Adress: Kyrkvägen 2, 64200 Närpes

Sinulle suositellut työpaikat