Skip to main content
test

Bli endel av vårt härliga team! Vi söker två närvårdare till effektiverat serviceboendet det goda livets hus, Gråberg inom seniorservicen i Lovisa. Det är frågan om ett vikariat för tiden 12.9.2022-30.9.2023 eller enligt överenskommelse.

Det Goda livets hus Gråberg är ett effektiverat serviceboende avsett för seniorer som är i behov av service dygnet runt. Våra lokaler är moderna och rymliga. Byggnaden färdigställes år 2017 och har 56 patientplatser. Verksamheten på Gråberg utgår från den enskilda individens behov och önskemål. Vi erbjuder en bra och inspirerande arbetsgemenskap, vi önskar att du har ett flexibelt, lösningscentrerat och rehabiliterande arbetssätt.

Vår verksamhet är klientorienterad och stimulerande, och dess syfte är att upprätthålla de boendes funktionsförmåga och resurser. Vi respekterar de boendes självbestämmanderätt och främjar deras rätt till ett självständigt, gott liv och till att själva fatta beslut som berör dem och den vård de får. De boende vårdas på vår enhet till livets slut, så närvårdaren har nytta av kunskaper inom vård vid livets slutskede. På vår enhet bor både finskspråkiga och svenskspråkiga äldre personer.

En viktig del av vårt arbete går ut på att utveckla arbetet, ha ett rehabiliterande arbetssätt och upprätthålla ett gott arbetsklimat. Du får en fin chans att vara med och utveckla vården av äldre och dess processer som del av en yrkeskunnig arbetsgemenskap.

Närvårdarens arbete består av övergripande planering, utvärdering och genomförande av klientens vård och tjänster tillsammans med klienten och anhöriga. Närvårdaren arbetar målinriktat för att genomföra vården av klienterna i samarbete med arbetsgemenskapen.

Vi förväntar oss att du är aktiv, tar initiativ och är genuint intresserad av äldreomsorg. Som professionell yrkesutövare kan du förena din expertis och dina kollegers kunnande, men vid behov fattar du beslut också självständigt. Som teammedlem är du flexibel och innehar en vilja att förbinda dig till organisationens mål. Du gestaltar helheter och vill kontinuerligt utveckla ditt kunnande och äldreomsorgen. Vi förutsätter att du har goda interaktions- och samarbetsfärdigheter, att du är ansvarsfull, har god organisationsförmåga och ett kundorienterat sätt att arbeta.

Vi erbjuder dig en chans att arbeta i en inspirerande och kunnig arbetsgemenskap. Du får en god introduktion i arbetet och trevliga, stödjande arbetskamrater.

Behörighetskrav: grundexamen inom social- eller hälsovård, eller tidigare motsvarande utbildning (primärskötare, hjälpskötare). Det är fråga om periodarbete i tre skiften, arbetstiden 114,45 h/tre veckor.

Uppgiften förutsätter kunskaper i båda inhemska språken samt vaccinationsskydd enligt § 48 samt § 48 a, i lagen om smittsamma sjukdomar.

Läs mer

http://www.lovisa.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

verksamhetsledare Frida Kristjankroon, frida.kristjankroon@loviisa.fi, tel. 0440 555 871
servicechef Sofie Klawér-Kallio, sofie.klawer-kallio@loviisa.fi, puh 0440 555 345

Lär dig mer om oss

Grundtrygghetscentralen

Kom jobba i Finlands bästa småstad!

I Lovisa bor 15 000 aktiva och deltagande invånare. I Lovisa hittar du en havsnära boendeidyll, livskraftiga byar och en fridfull natur. Stadens cirka 1 000 anställda erbjuder människonära och företagsvänlig service på två språk. Grundtrygghetscentralen i Lovisa erbjuder social- och hälsovårdstjänster, förutom seniorservice, även för Lappträsk kommun. På samarbetsområdet bor cirka 18 000 personer.

Lovisa stad är en rökfri arbetsplats.


Adress: Bankirvägen 8, Lovisa, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat