Skip to main content
test
Närvårdare, vikariat - Raaseporin kaupunki

Två närvårdarvikariat vid Hagahemmet

Har du tänkt att du skulle vilja testa något nytt? Men är ändå inte intresserad av ordinarie jobb? Då är det här något för Dig! Du kan välja mellan två olika långa vikariat: vi behöver en vikarie för vår närvårdare som är ledig fram till januari 2024 och en vikarie för vår närvårdare som är ledig fram till augusti 2023.

Du arbetar klientcentrerat och bidrar till en personcentrerad vårdkultur. Du har förmågan att skapa en förtroendefull relation till såväl klienten som dennes närstående och du har en helhetssyn över klientens vårdprocess. Du har god färdighet i att använda digitala verktyg och förmåga att dokumentera enligt lagar och förordningar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som närvårdare vid Hagahemmet består av att planera, utföra och utvärdera klienternas omsorg och att i konstruktiv anda tillsammans med ditt team skapa förutsättningar för en god vardag och ett gott liv för våra klienter.

Behörighetskrav: Närvårdare med erfarenhet/intresse för äldreomsorg utifrån ett hälsofrämjande och personcentrerat synsätt. Du bör ha goda kunskaper i det ena inhemska språket, nöjaktiga i det andra. Vi förväntar oss av den sökande god social kompetens, förmåga att ta eget ansvar och att kunna hantera även överraskande situationer på ett lugnt sätt. Att du ser positivt på nytänk och förändring är en fördel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Lönesättning enligt SH-avtalet. Prövotid 6 månader.

Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med § 48 och § 48a i Lagen om smittsamma sjukdomar.

Mera information ges av boendeenhetschef Tove Gustafsson, tfn 019 289 3280.

Ansökan görs elektroniskt via www.kuntarekry.fi, arbetsnyckel 458289. Ansökningstiden går ut 18.8.2022 kl.15.00.

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Läs mer

http://www.raseborg.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mera information ges av boendeenhetschef Tove Gustafsson, tfn 019 289 3280.

Lär dig mer om oss

Hagahemmet

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.


Adress: Bergviksvägen 1, 10650 Tammisaari
Raseborg stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat