Näytteenottaja - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Haettavana 30.11.2020 klo 14.00 mennessä

Henkilökuntaa koronanäytteenottoon

Kiinnostaisiko sinua näytteenottajan työ päivystyksessä, infektioasemalla tai kotisairaala Tehosassa? Houkuttelisiko sinua hoitajana osa-aikainen työ?

Toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme! Hyvissä, moniammatillisissa hoitajatiimeissämme työskentelee eri ammattilaisia näytteenottajina ja avustajina. Panostamme hyvään yksilölliseen perehdytykseen sujuvan ja turvallisen työskentelyn takaamiseksi.

Työpisteenä on infektioasema ja päivystys Savonlinnan keskussairaalassa ja tarpeen mukaan avattava Drive-in näytteenottopiste sairaalan läheisyydessä sekä kotisairaala Tehosa. Voit halutessasi työskennellä vain yhdessä tietyssä tai useammassa toimipisteessä, Tehosassa työskentely edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Työnkuvaan kuuluvat nielu- ja nenä-nielunäytteenotto, näytteiden kirjaus, pakkaus ja kuljetus sekä tarvittaessa asiakkaiden opastus toimipisteiden välillä. Näytteenottotiimissä työskentelee pääsääntöisesti kaksi hoitajaa kerralla. Työaika ajoittuu kaikkina viikon päivinä klo 7:00 - 16:00 välille. Työvuorot voidaan räätälöidä yksilöllisesti.

Haemme terveydenhuollon ammattilaisia ja alan opiskelijoita määräaikaisiin / lyhytaikaisiin / osa-aikaisiin työsuhteisiin sekä tuntityöhön.

Aikaisempi näytteenottokokemus ja asiakastyöskentely katsotaan eduksi. Arvostamme työyhteisötaitoja ja hyvää asiakaspalveluasennetta, sitoutumista työtehtäviin, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa. Edellytämme aseptisen työskentelyn hallintaa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Täytämme paikkoja heti tehtäviin sopivien henkilöiden löydyttyä.

Laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö, sairaanhoitaja, fysioterapeutti, jalkaterapeutti.
Nimikesuojattu terveyden- tai sosiaalihuollon ammattihenkilö lähihoitaja, perushoitaja.

Voit olla myös sairaanhoitaja-, fysioterapeutti-, jalkaterapeuttiopiskelija (180 op) tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelija.

Opiskelijan tulee esittää ajantasainen opintorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 317014.

Savonlinna 14.10.2020

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi
https://www.sosteri.fi/palvelut/terveyden-ja-sairauden-hoito/paivystykset/paivystys/

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot tehtävistä osastonhoitajat
Mia Luukkainen, puh. 044 417 2747,
Tuula Eronen, puh. 044 417 3262 ja
Tarja Seppänen, puh. 044 417 3974,
kaikkien sähköposti on muotoa: etunimi.sukunimi@sosteri.fi

Päivystys ja valvontaosasto
Osoite: Keskussairaalantie 6, 57120 Savonlinna

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 44 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.