Näytteenottaja - Tornion kaupunki

Etsimme koronanäytteenottajia Tornion ja Haaparannan rajalla sijaitsevaan non stop näytteenottopisteeseen. Työparityöskentely, näytteenotto avoinna 24/7. Työ on määräaikaista kolmivuorotyötä pandemian määrittelemän tarpeen mukaiselle ajalle. Mahdollisuus myös osa-aikaiseen työskentelyyn.

Lisätietoja

http://www.tornio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Täytä sähköinen hakemus 30.6.2021 klo 15 mennessä osoitteessa www.tornio.fi/avoimet työpaikat.
Lisätietoja antaa osastonhoitaja Marianne Junes-Leinonen, puh. 040 753 1321

Lisätietoja

Tornion kaupunki, Hyvinvointipalvelut

Tornio on onnellisten asukkaiden, uudistuvien palveluiden ja menestyvien yritysten vetovoimainen rajakaupunki. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa muodostamme 32 000 asukkaan kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden maan rajalla. Torniossa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kulttuuri, rajakauppa, joki ja meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta.

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1 300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle. Torniossa voit asua keskustassa tai maaseudun rauhassa, meren rannalla tai valjastamattoman lohijoen äärellä - valitset miten vain, kahden maan palvelut ovat aina ulottuvillasi. Tornion kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Sairaalakatu 1, 95400 Tornio, 95400 Tornio

Sinulle suositellut työpaikat