test
Näytteenottaja - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Haemme näytteenottajia koronanäytteenottoon.

Kiinnostaisiko sinua näytteenottajan työ infektioasemalla tai päivystyspoliklinikalla? Houkuttelisiko sinua lähihoitajana tai hoitoalan opiskelijana osa-aikainen työ?

Toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme! Hyvissä, moniammatillisissa hoitajatiimeissämme työskentelee eri ammattilaisia näytteenottajina ja avustajina. Panostamme hyvään yksilölliseen perehdytykseen sujuvan ja turvallisen työskentelyn takaamiseksi.

Työpisteenä on infektioasema ja päivystyspoliklinikka Savonlinnan keskussairaalassa. Työnkuvaan kuuluvat nielu- ja nenä-nielunäytteenotto, pikatestaus, näytteiden kirjaus, pakkaus ja kuljetus sekä tarvittaessa asiakkaiden opastus toimipisteiden välillä. Näytteenottotiimissä työskentelee pääsääntöisesti kaksi hoitajaa kerralla. Työaika on maanantaista torstaihin klo 7.30 - 15.30 ja perjantaisin klo 7.30 - 13.45. Viikonloppuisin näytteenottoa tehdään klo 8-16 välillä. Työvuorot voidaan räätälöidä yksilöllisesti.

Haemme terveydenhuollon ammattilaisia ja alan opiskelijoita määräaikaisiin, lyhytaikaisiin tai osa-aikaisiin työsuhteisiin sekä tuntityöhön. Nimikesuojattu terveyden- tai sosiaalihuollon ammattihenkilö lähihoitaja, perushoitaja. Voit olla myös sairaanhoitaja-, fysioterapeutti-, jalkaterapeuttiopiskelija,180 op, tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelija. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen opintorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta.

Aikaisempi näytteenottokokemus ja asiakaspalvelutyöskentely katsotaan eduksi. Arvostamme työyhteisötaitoja ja hyvää asiakaspalveluasennetta, sitoutumista työtehtäviin, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa. Edellytämme aseptisen työskentelyn hallintaa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Täytämme paikkoja heti tehtäviin sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi
https://www.sosteri.fi/palvelut/terveyden-ja-sairauden-hoito/paivystykset/paivystys/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätiedot tehtävistä osastonhoitajat
Päivi Laitinen puh. 044 417 3144
Tuula Eronen, puh. 044 417 3262
sähköposti on muotoa: etunimi.sukunimi@sosteri.fi

Lisätietoja

Itä-Savonsairaanhoitopiirin ky, Perusterveydenhuolto, Vastaanottotoiminta

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 40 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.


Osoite: Keskussairaalantie 6, 57120 Savonlinna
Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat