Neljä (4) asumisen ohjaajan toimea - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Neljä (4) asumisen ohjaajan toimea - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) kehitysvammahuoltoon on haettavana

Neljä (4) ASUMISEN OHJAAJAN toimea

- kaksi (2) asumisen ohjaajan toimea, alkusijoituspaikka on Kotipesä, Ylivieska
- asumisen ohjaajan toimi, sisäinen sijainen, alkusijoituspaikka on Kotipesä, Ylivieska
- asumisen ohjaajan toimi, alkusijoituspaikka on Kuusela, Sievi

Työhön sisältyy asiakkaan ohjaus ja avustaminen kaikissa päivittäisissä toimissa. Työ on kolmivuorotyötä, toimien asukkaan omaohjaajana yhteistyössä omaisten ja eri yhteistyötahojen kanssa. Pätevyysvaatimuksena ohjaajan tehtäviin on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3§ 2 kohdan mukainen nimikesuojattu ammattihenkilö. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan.

Toimeen hakijoilta edellytämme erinomaisia vuorovaikutus-, organisointi- ja tiimityötaitoja sekä ratkaisukeskeistä ja aktiivista otetta työhön ja tehtäväkenttään. Odotamme valittavalta jämäkkyyttä ohjaustyössä, joustavuutta, vastuullisuutta ja erinomaista palveluasennetta sekä kiinnostusta ja sitoutumista tehtävänsä ja asiakaspalvelun sekä itsensä kehittämiseen kehitysvammahuollon palveluissa. Arvostamme hakijoiden kokemusta ja kokonaisvaltaista näkemystä tehtäväkentästä. Katsomme eduksi kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön kokemuksen, autismi- ja mielenterveystyön kokemuksen / osaamisen sekä erilaisten kommunikaatiomenetelmien osaamisen.

Toimet täytetään sopimuksen mukaan. Palkkaus on kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Toimessa on 6 kk:n koeaika. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 § mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta.

Hakemukset lähetetään www.kuntarekry.fi kautta 10.3.2019 klo 23.59 mennessä. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla.

Lisätietoja antavat:
- palveluesimies Mervi Krapu p. 044 419 5747 (Kuusela)
- palveluesimies Teemu Mustola p. 040 635 5351 (Kotipesä)
- palvelupäällikkö Päivi Uusimäki p. 044 419 5008
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Lisätietoja antavat:
- palveluesimies Mervi Krapu p. 044 419 5747 (Kuusela)
- palveluesimies Teemu Mustola p. 040 635 5351 (Kotipesä)
- palvelupäällikkö Päivi Uusimäki p. 044 419 5008
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio
Osoite: Alavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.
Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.
Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Tutustu työnantajaan