Neljä (4) lähihoitajan tehtävää asumispalveluihin - Siilinjärven kunta

Haemme neljää (4) uutta lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen asumispalveluihin, Vanhan Pappilan palvelukotiin, jossa tuotetaan tehostettua palveluasumista ikääntyneille. Palvelukodissa on 60 asuntoa.
Työ on 3-vuorotyötä.

Lähihoitajan tehtäviin kuuluu asukkaiden hoidon ja palvelujen järjestäminen ja toteuttaminen sekä suunnittelu. Lisäksi tehtävänkuvaan sisältyy palvelu- ja hoitosuunnitelman laadinta yhdessä asiakkaan ja omaisen kanssa sekä hoitoneuvotteluihin osallistuminen. Palvelu- ja hoitosuunnitelmassa sovittujen palveluiden seuranta ja arviointi sekä tarvittavien palvelumuutosten tekeminen on osa lähihoitajan tehtävänkuvaa.

Työsuhteen kelpoisuusehtona on lähihoitajan tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto.

Tehtävän hoito edellyttää kykyä toimia asiakaslähtöisesti ja moniammatillisesti sekä tiimi- ja yhteistyötaitoja. Hyvän ammattitaidon lisäksi perehtyneisyys vanhusten hoitotyöhön sekä työkokemus vanhusten hoitotyöstä asumispalveluissa on tehtävän suorittamiselle ja hakijalle eduksi.

Tehtävää haetaan KuntaRekryn sähköisellä hakemuksella. Huomioithan, että sähköisen hakemuksen ja CV:n perusteella valitaan haastatteluun tulevat hakijat. Haastattelussa tarkastetaan opinto- ja työtodistukset.

Palkkaus määräytyy KVTES:n sekä Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti.

Hakijan tulee toimittaa ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Tehtävässä edellytetään 1.3.2018 alkaen voimaantulleen tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Mikäli hakija haluaa hakea Siilinjärven kunnan sisältä useampaa tehtävää yhtä aikaa, on hakijan täytettävä jokaiseen rekrytointiprosessiin oma hakemuksensa.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa vs. osastonhoitaja Anu Mehtonen, puh. 044 740 1641/ anu.mehtonen@siilinjarvi.fi

Siilinjärven kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoiva- ja vanhuspalvelut, Kotihoivapalvelut
Osoite: Isoharjantie 6, 71800 Siilinjärvi

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.

Siilinjärven kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat