Neljä projektityöntekijää - Jyväskylän kaupunki

Keski-Suomen maakunnassa on käynnistymässä kaksi STM:n rahoittamaa sote-uudistuksen hanketta, joista toinen on Sote-rakenneuudistusta tukeva alueellinen valmistelu -hanke ja toinen Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus ohjelma -hanke. Keski-Suomessa hankkeiden muodostaman hankekokonaisuuden nimi on Monesta hyvästä yhdeksi parhaista.

Keski-Suomessa hankekokonaisuuden hallinnoinnista vastaa Jyväskylän kaupunki. Hankkeet toteutetaan yhteistyössä maakunnan kuntien, sairaanhoitopiirin sekä sote-organisaatioiden kesken.

Nyt haemme Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus ohjelma -hankkeeseen

NELJÄÄ PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.8.2020 - 30.11.2022.

Ohjelman tarkoituksena on kehittää laaja-alainen sosiaali- ja terveyskeskus, josta ihminen saa palvelunsa sujuvasti ja avun yksilöllisiin tarpeisiinsa. Sosiaali- ja terveyskeskuksessa hyödynnetään uudenlaista työnjakoa, tarjotaan eri ammattilaisten ja erityistason konsultaatioita sekä hyödynnetään digitalisointia.

Ohjelma ja sen tavoitteet nivoutuvat yhteen sosiaali- ja terveydenhuollon rakenneuudistuksen kansallisen ja alueellisen valmistelun kanssa. Asiakkaalle kehittämistyö näkyy perustason sosiaali- ja terveyspalveluiden saatavuuden, laadun, yhteentoimivuuden, saavutettavuuden ja tehokkuuden parantumisena. Johtamismallit ja näyttöön perustuvat menetelmät tukevat asiakaslähtöisyyttä sekä työntekijöiden kehittymistä ja hyvinvointia. Tarkoituksena on myös vahvistaa kansalaisten luottamusta julkisesti järjestettyihin sosiaali- ja terveyspalveluihin.

Projektityöntekijänä vastaat oman osa-alueesi toteutumisesta hankesuunnitelman mukaisesti. Keski-Suomen tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus ohjelma -hankkeessa on kolme pää osa-aluetta, joihin haetaan projektityöntekijöitä seuraavasti:

1) Palveluiden saatavuuden parantaminen (2 projektityöntekijää)
2) Palveluketjujen yhtenäistäminen ja oman toiminnan kehittäminen (1 projektityöntekijä)
3)Lasten ja perheiden palveluiden integroiminen osaksi sote-keskusta (1 projektityöntekijä)

Tehtävässä toimit yhdessä projektipäällikön kanssa vastaten oman osa-alueesi hankesuunnitelman mukaisista sisällöistä, tavoitteista ja taloudesta. Toimit kiinteässä yhteistyössä Keski-Suomen kuntien ja sote-organisaatioiden kanssa.

Projektityöntekijän kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi sinulla tule olla vankka kokemus ja osaaminen sosiaali- ja terveyspalveluista hakemaltasi osa-alueelta. Arvostamme kokemusta esim. sote-palveluiden hallinnosta, kuntayhteistyöstä, kehittämisestä, palvelumuotoilusta tai hankinnoista. Tehtävä vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja, avarakatseisuutta ja ymmärrystä sote-uudistuksen tavoitteista ja edistymisestä. Tehtävässä on kestettävä epävarmuutta sekä pystyttävä muodostamaan kuvaa tulevasta Sote-maakunnasta ja siihen liittyvistä järjestämisen, palvelutuotannon sekä järjestelmien kokonaisuudesta.

Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii itsenäistä työotetta, verkostomaista tapaa työskennellä sekä valmiutta ottaa vastuuta hankekokonaisuudesta. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä ja liikkumista maakunnan alueella sekä osallistumista valtakunnallisiin tilaisuuksiin.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 3.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Haku on ehdollinen ja vaatii STM;n päätöksen rahoituksesta. Hankkeen tehtävänkuvat ja tehtävät tarkentuvat liittyen lopulliseen rahoituspäätökseen ja voivat muokkautua tämän vuoksi hankkeiden käynnistyessä.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.soteuudistus.fi

Tutustu työnantajaan

Toimialajohtaja Kati Kallimo, p. 050 442 2302 ke 20.5. klo 12-13.00, pe 22.5. klo 8.30-9.30, ti 26.5. klo 12 -13.00. Muina aikoina sähköpostitse etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi.

Sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 143 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!