Neljä sairaanhoitajan toimea - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Laajentuvaan varahenkilöstöyksikköömme haetaan lisää hoitoalan ammattilaisia. Yksikkömme puoleen käännytään, kun tarve on suurin.

Etsimme varahenkilöstöyksikköömme neljää sairaanhoitajaa
- Yksi sairaanhoitaja Alavieskan ja Ylivieskan alueelle
- Kolme sairaanhoitajaa Nivalan ja Sievin alueelle

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion varahenkilöstöyksikössä työsi on monipuolista, vaihtelevaa ja palkitsevaa! Voit työskennellä kotihoidossa, tehostetun palveluasumisen yksiköissä ja terveyskeskusten akuuttiosastoilla osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Tehtävä edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön. Työ on 2-vuorotyötä kaikkina viikonpäivinä.

Etsimme sinua, reipas, itseohjautuva, joustava ja vastuuntuntoinen hoitoalan ammattilainen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kehittämismyönteinen asenne. Sana huipputyyppi kuvaa juuri sinua!

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavan työympäristön eteenpäin katsovassa organisaatiossamme sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Sairaanhoitajalta edellytetään ammattikorkeakoulututkintoa tai aiempaa opistotason tutkintoa sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta. Toimet täytetään sopimuksen mukaan. Palkkaus on kunnallisen yleisen KVTES:n mukaan. Palkkauksessa huomioidaan työn tekeminen erilaisissa toimintaympäristöissä.

Toimessa on kuuden kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 § mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta. Valittavan on koeajan aikana suoritettava/esitettävä hyväksyttävä lääkehoidon lupa.

Lähesty meitä kiinnostusta herättävällä hakemuksellasi Kuntarekryssä 23.10. 2020 klo 12 mennessä. Haastatteluun valituille lähetämme kutsun sähköpostitse, tarkkailethan siis sähköpostiasi.

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio on noin tuhannen ammattilaisen työyhteisö, joka tuottaa sote-palvelut Alavieskassa, Nivalassa, Sievissä ja Ylivieskassa.

Lisätietoja:
- Palveluesimies Anne Välikangas p. 040 635 5406
- Palvelupäällikkö Janne Nikula p. 044 419 5025
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja:
- Palveluesimies Anne Välikangas p. 040 635 5406
- Palvelupäällikkö Janne Nikula p. 044 419 5025
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

varahenkilöstöyksikkö
Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!