Skip to main content
test
NEPSY-valmentaja - Liedon kaupunki

Hakuaikaa on jatkettu. Aikaisemmin tehtävää hakeneet otetaan huomioon valinnassa.

Liedon kaupungin sivistystoimeen on haettavana (peruskoulu ja lukio) määräaikainen Nepsy-valmentajan tehtävä ajalle 1.2. - 15.6.2023 ja jatkuen 1.8. - 31.12.2023. Sopimuksesta aloitusajankohta voi olla 1.3.2023.

Vaatimuksena on vähintään sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan tutkinto sekä Nepsy-valmentajan koulutus. Poikkeustapauksissa voidaan hyväksyä myös muu tutkinto, jos hakijalla on vahva kokemus lasten ja nuorten ryhmäkäyttäytymisestä.

Toimenkuva

- Opettajien ja henkilökunnan kouluttaminen ymmärtämään neuropsykiatrisia haasteita olevia oppilaita

- Oppituntien / ryhmien havainnointi ja uusien toimintamallien luominen yhdessä koulun ja varhaiskasvatuksen henkilöstön kanssa

- Luokan / ryhmän sosiaalisten suhteiden tukeminen

- Kodin ja koulun yhteistyömuotojen lisääminen

- Osallistuminen monialaiseen oppilashuoltotyöhön

- Tuottaa kokeilun kautta uusia yhteisöllisiä toimintamalleja, jotka vahvistavat sitoutumista koulunkäyntiin

Nepsy-valmentajat tarjoavat oppilaille mm. matalankynnyksen tukea, jolla puututaan esim. koulupoissaoloihin varhaisessa vaiheessa sekä oppilaan oman toiminnan ohjauksen puutteisiin (opiskelutaito- ja oppimisstrategiamallien tuottaminen yhteistyössä henkilöstön kanssa). Tehtävään kuluu tukimateriaalin tuottamista henkilöstön sekä huoltajien käyttöön ja omasta toiminnasta raportointia.

Palkkaus: 2400 €/kk

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote 30 vuorokauden kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Noudatamme valinnassa kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteista www.kuntarekry.fi, www.mol.fi tai www.lieto.fi - Avoimet työpaikat. Hakuajan jälkeen saapuneita hakemuksia ei huomioida. Pätevyyttä osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset pyydetään esittämään mahdollisessa haastattelussa.

Liedossa 8.2.2023

Toimialajohtaja, sivistysjohtaja

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ilmaristen koulun rehtori Pekka Teittinen, puh. 050 529 998

Lisätietoja

Liedon kaupunki, Sivistyspalvelut

Lieto on n. 21 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kaupunki Varsinais-Suomessa. Liedon kaupunki on työnantaja, joka tuottaa asukkailleen ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kaupungin työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.


Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Sinulle suositellut työpaikat