Neurologian erikoislääkäri - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Neurologian klinikassamme työskentelee tällä hetkellä kahdeksan erikoislääkäriä, olisitko sinä meidän yhdeksäs erikoislääkärimme? Sinua odottaa osaava ja kehitysmyönteinen työyhteisö, jonka arjen tekemisessä näkyy hyvä tiimihenki.

Haemme Sairaala Novaan vakituiseen virkasuhteeseen

NEUROLOGIAN ERIKOISLÄÄKÄRIÄ

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan Suomen suurimman keskussairaalan neurologian yksikössä. Erikoislääkärin tehtävässä sinulla on mahdollista työskennellä ja kehittää osaamistasi usealla neurologian osa-alueella. Osallistumme aktiivisesti myös erikoislääkärikoulutukseen.

Tämän vuoden tammikuussa yksikkömme on muuttanut täysin uusiin ja moderneihin työtiloihin. Yksiköllämme on erittäin laadukkaat oheispalvelut (mm. kliinisen neurofysiologian ja radiologian kanssa) ja myös valtakunnallisesti huomioitu toimiva hoidon porrastusmalli.

Tarjoamme sinulle
- monipuolisen työnkuvan, jossa huomioimme toiveesi työn, lisäkouluttautumisen ja tutkimustoiminnan suhteen
- hyvän perehdytyksen ja seniorituen
- työpaikan mukavan kokoisessa sairaalassa, jossa työtäsi tukevat laadukkaat oheispalvelut
- osaavan ja kannustavan moniammatillisen työyhteisön, jonka jäsenenä on helppo toimia
- mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön ja joustavaan työaikaan

Kelpoisuusehtona on neurologian erikoislääkärin pätevyys. Arvostamme myönteistä asennetta tiimityöskentelyä kohtaan. Virkaan valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkäritodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virassa noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Viihtyisässä ja nuorekkaassa Jyväskylässä on hyvä tehdä töitä ja vapaa-ajallekin löytyy vaihtoehtoja runsaasti. Lyhyet etäisyydet mahdollistavat työmatkat halutessasi myös ilman autoa. Talvisin laskettelu- ja hiihtomahdollisuudet sekä kesäisin järvien ympäröimä kaupunki antavat hyvää vastapainoa työlle.

Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona.

Tervetuloa neurologialle Jyväskylään!

Lisätietoja

http://www.ksshp.fi

Tutustu työnantajaan

Kerron mielelläni lisätietoa tehtävästä:
Ylilääkäri Sari Avikainen
Puh. 014 269 3545
sari.avikainen@ksshp.fi

Konservatiivinen palvelualue, Neurologia
Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöönotettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka