Neurologian ylilääkäri, Lapin keskussairaala, Rovaniemi

Hakuaika päättyy  31.7.2024 15:00

Neurologian ylilääkäriksi Lapin keskussairaalaan!

Haemme Lapin keskussairaalaan neurologian ylilääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen.
Lapin keskussairaala on moderni laajan päivystyksen sairaala, jossa on edustettuna kaikki vaadittavat erikoisalat.

Tule Lappiin johtamaan ja kehittämään neurologian erikoisalaa. Meillä Lapin keskussairaalassa on 10-paikkainen neurologian vuodeosasto sekä 4-paikkainen AVH-yksikkö. Neurologian poliklinikan palvelut ovat monipuolisia ja etäpalvelut toimivia. Käytössämme ovat uusimmat neurologian hoidot ja hoitokäytännöt.

Neurologin virkoja meillä on neljä ja pääset työskentelemään osana ammattitaitoista työyhteisöä. Henkilökuntamme on motivoitunutta ja yksikössämme on tehty pitkäjänteistä kehitystyötä toimintamallien osalta. Yhteistyö eri ammattiryhmien ja muiden erikoisalojen välillä sairaalassamme on saumatonta. Lisäksi yhteistyömme yliopistosairaalan (OYS) kanssa on mutkatonta.

Ylilääkärin työpanos jakautuu kliinisen työn ja hallinnon välillä. Hallinnollisen työn osuus on n. 20 % työajasta. Osittainen etätyö on myös mahdollista. Olemme koulutusmyönteinen yksikkö ja pääset osallistumaan ulkopuolisiin koulutuksiin säännöllisesti. Kannustamme myös tutkimustyöhön.

Viran kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Eduksi katsomme kokemuksen erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävissä tehtävissä.

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Lapin tunturit ovat päivämatkan päässä ja Rovaniemen alue tarjoaa loistavat puitteet arkeen. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää.

Tule huippu hommiin hakemalla virkaan Kuntarekry-palvelussa 31.07.2024 klo 15:00 mennessä. Hakemuksessa voit esittää toiveen palkkauksesta.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Tiedustelut:

Medisiinisen tulosyksikön johtaja

Seppo Lehto

seppo.lehto@lapha.fi

P. 040 6196600

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | X. @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan