test
Neuropsykiatrinen valmentaja - Valkeakosken kaupunki

Haemme Valkeakosken Mielenterveys- ja päihdepalveluihin vakituiseen työsuhteeseen 1.3.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan

NEUROPSYKIATRISTA VALMENTAJAA (vakanssi 20905)

Haemme osaavaan joukkoomme itsenäiseen työhön kykenevää ja kehitysmyönteistä neuropsykiatrista valmentajaa.

Neuropsykiatrisen valmentajan tehtäviin kuuluu tukea eri-ikäisten ja eri elämänvaiheissa olevien henkilöiden arjen- ja elämänhallinnan taitoja, uusien myönteisten toimintatapojen kehittymistä sekä myönteisen elämänpolun rakentumista. Valmennuksen avulla pyritään opettelemaan uusia toimintatapoja mahdollisimman hyvän itsenäisen elämän hallitsemiseen.

Kelpoisuusehtona toimeen ovat erilaiset sosiaali- ja terveysalan sekä kasvatus- ja ohjausalan tutkinnot ja lisäksi neuropsykiatrisen valmentajan koulutus (väh. 30 op). Eduksi katsotaan kokemus ryhmien ohjaamisesta sekä kyky löytää ja ymmärtää erilaisia verkostoja ja toimia niissä hyvässä yhteistyössä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka 2.696,33 e/kk. Toimessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikostaustaote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Hakemukset, johon on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset on toimitettava 31.1.2022 klo 15.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain 408128).

Lisätietoja antaa klo 12-15 välillä palvelupäällikkö Katri Pihlaja, p. 040 335 7404.

Valkeakoski 14.1.2022

Sosiaali- ja terveyskeskus

Lisätietoja

https://www.valkeakoski.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/mielenterveys-ja-paihdepalvelut/nuorten-mielenterveyspalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut klo 12-15 välillä palvelupäällikkö Katri Pihlaja, p. 040 335 7404.

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Terveyspalvelut, Mielenterveyspalvelut

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 20.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.


Osoite: Lasten- ja nuorten mielenterveyspalvelut Särpimäen, 37600 Valkeakoski

Sinulle suositellut työpaikat