test

Neuropsykologi, neurologia

Hakuaika päättyy  13.10.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee neuropsykologia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen neurologian yksikköön 1.12.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työtehtäviin kuuluu neurologisten sairauksien ja vammojen diagnostisten neuropsykologisten tutkimusten tekeminen, kuntoutuksen ja tukitoimien suunnitteluun osallistuminen sekä yhteistyö potilaiden lähiverkoston kanssa. Toimit oman alasi asiantuntijana moniammatillisessa työyhteisössä. Neurologian yksikössä työskentelee jo kaksi neuropsykologian erikoispsykologia ja nyt haemme heille työkaveria toimialueen laajennuttua.

Työnantajana tuemme ammatillista kehittymistä mahdollistaen esimerkiksi palkalliset koulutukset (10pv/vuosi) ja tarvittaessa osallistumme mm. erikoispsykologin täydennyskoulutuksen kustannuksiin. Työtäsi tuetaan työnohjauksella. Pidämme työntekijöidemme hyvinvointia tärkeänä ja tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä tarjoamalla Smartum-edun liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin sekä työmatkatukea.

Hyvinvointialueella on kaksi sairaalaa, joista toinen sijaitsee Mikkelissä ja toinen Savonlinnassa. Viran ensisijainen sijoituspaikka on neuvoteltavissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys sekä neuropsykologian erikoistumiskoulutus. Haussa huomioidaan myös neuropsykologian erikoispsykologikoulutuksessa olevat, sekä neuropsykologisesti orientoituneet psykologit.

Tehtävän palkkaus määräytyy työn vaativuuden arviointiin perustuen. Palkkaa ja työehtoja koskevat muut määräykset toteutuvat SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Lisätietoja antaa neurologian ylilääkäri Sakari Simula puh. 044 351 6656, sakari.simula@etelasavonha.fi ja neuropsykologi Merja Varpamäki puh. 040 359 8941, merja.varpamaki@etelasavonha.fi.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa!

Tutustu työnantajaan