Someron kaupungin perusturvatoimessa on haettavana määräaikainen neuvolan perhetyöntekijän toimi ajalle 1.2.2020-31.1.2021. Neuvolan perhetyö on ennaltaehkäisevää, matalan kynnyksen palvelua lasta odottaville vanhemmille sekä perheille, joissa on pieniä lapsia. Perhetyöntekijä työskentelee moniammatillisesti, osana neuvolan ja perhepalveluiden verkostoa.
Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 8 §:n (272/2005) mukainen pätevyys, soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä. Palkkaus KVTESn mukaan. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää asiakaslähtöistä työotetta, kykyä edistää monialaista yhteistyötä ja innostusta kehittää toimintaa. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.
Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista toimittaa laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Toimessa noudatetaan 4 kk koeaikaa.
Edellytämme hakijalta tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa. Valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 27.1.2020 klo 15.00 mennessä Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimitettava Someron Perusturvatoimistoon, PL 35, 31401 SOMERO

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä Marjaana Sorokin puh. 0447791220 tai marjaana.sorokin@somero.fi
Perusturvajohtaja Taru Nordlund puh. 044 7791500 tai taru.nordlund@somero.fi

Someron kaupunki, Perusturva
Osoite: Turuntie 44, 31400 Somero

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yrittelijäisyydestään. www.somero.fi Somero on savuton kunta