Neuvolatoiminnan ylilääkäri - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme neuvolatoiminnan ylilääkäriä Eksoten perhepalveluihin.

Ylilääkäri vastaa perhekeskuksen neuvolatoiminnasta sekä lasten tutkimus- ja kuntoutusvastaanoton lääketieteellisestä toiminnasta. Tehtävääsi sisältyy myös kliinistä työtä.

Jos arvostat työpaikan hyvää yhteishenkeä, koulutusmyönteisyyttä ja oikeudenmukaista johtamiskulttuuria, tule meille töihin!

Kelpoisuutena virkaan on soveltuvan alan erikoislääkärin tutkinto (esimerkiksi yleislääketiede tai lastentaudit). Lisäksi odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja kiinnostusta ennaltaehkäisevän terveydenhuollon kehittämiseen. Virkaan voidaan määräaikaisesti valita myös erikoislääkärikoulutuksessa oleva laillistettu lääkäri.

Työn voi aloittaa 4.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) perusteella. Virkaan ei sisälly päivystysvelvoitetta. Työnkuvaa ja työaikaa voidaan mahdollisuuksien mukaan yksilöidä vastaamaan ammatillisia kehittymistoiveita ja elämäntilannetta - Etelä-Karjalassa sinulla on monipuoliset mahdollisuudet harrastuksille ja vapaa-ajan vietolle kauniin Saimaan rannoilla.

Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen tehtävän hoidon aloittamista.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Kysy lisää perhepalvelujen ylilääkäri Kaisa Kivistö, puh. 040 351 6075, kaisa.kivisto@eksote.fi tai perhepalvelujen johtaja Tarja Nylund, puh. 040 651 0300, tarja.nylund@ekoste.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhepalvelut
Osoite: Valtakatu 34 A, 53100 Lappeenranta

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 128 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia. Vakituiseen virkaan valittavalle, jolla ei ole asuntoa työsuhteen alkaessa, kustannetaan kuukauden asuminen työnantajan järjestämässä asunnossa. Kyseessä on verotettava etuus.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka