Nuoriso- ja vapaa-aikakoordinaattori - Puolangan kunta

Nuoriso- ja vapaa-aikakoordinaattori - Puolangan kunta

Tehtävässäsi vastaat nuorisotyöstä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu työpajatoiminnan ohjausta ja esimiestyötä sekä muita työnantajan määräämiä tehtäviä.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aikaisempaa tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta ja kokemusta nuorten kanssa tehtävästä työstä.
Lisäksi tehtävä edelyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä moniammatillisessa työryhmässä eli tiimityötaitoja. Lisäksi toivoimme joustavaa asennetta sekä taitoa sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Valinta suoritetaan koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelun perusteella suoritetun kokonaisarvioinnin perusteella.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydestään sekä rikosrekisterilain 6.2. § mukainen rekisteriote. Kaikissa tehtävissä on oltava valmius tehdä iltatöitä sekä kaksiosaista työpäivää.
Työssäsi tarvitset ajokorttia.

Hakuaika päättyy ti 23.7.2019 klo 15.00.
Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.puolanka.fi

Sivistysjohtaja Anna-Kaarina Uusitalo, anna-kaarina.uusitalo(at)puolanka.fi, 044 595 0574

Puolangan kunta, Sivistys
Osoite: Puolanka

Puolanka on noin 2600 asukkaan kunta keskellä upeita vaaramaisemia manner-Suomen keskipisteessä.
Meillä viihdytään niin työssä kuin vapaa-ajalla. Tämän takaavat hyvät peruspalvelut, mainiot harrastusmahdollisuudet, puhdas luonto ja aidot puolankalaiset.
Puolanka on tunnettu rohkeista ratkaisuista ja uskosta tulevaan. Haluamme tehdä kunnasta hyvän paikan niin nykyisille kuin tuleville kuntalaisille.
Visio 2025: ”Vahva ja tolokku Puolanka” ohjaa toimintaamme.

Tutustu työnantajaan