Urjalan kunnan sivistyspalvelukeskus hakee vakituiseen työsuhteeseen nuoriso- ja vapaa-aikaohjaajaa.
Keskeisinä työtehtävinä ovat nuorten tilatoiminta, koulu- ja digitaalinen nuorisotyö, lasten ja nuorten harrastustoiminnan koordinointi, yhteistyö järjestöjen kanssa, tapahtumien ja retkien järjestäminen ja nuorisovaltuuston toiminnasta vastaaminen.

Työtehtäviin sisältyy myös nuorisotyön hallinnollisia tehtäviä.

Hakijalta edellytetään osallistavaa ja itsenäistä työotetta, kykyä ja taitoa toimia yhteistyöverkostoissa ja valmiutta tehdä työtä sekä iltaisin että viikonloppuina. Työ edellyttää auton käytön mahdollisuutta.

Esimiehenä toimii sivistysjohtaja ja palvelukeskuksen tiimi muodostuu nuorisoneuvojasta, etsivästä nuorisotyöntekijästä sekä liikunta- ja hyvinvointikoordinaattorista.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. Ennen työsuhteen alkamista valitun tulee esittää alaikäisen kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä työkyvyn osoittava lääkärintodistus. Työsuhteessa noudatetaan 5 kk koeaikaa.

Toivomme, että hakemukseen liitetään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus.

Lisätietoja

http://www.urjala.fi

Tutustu työnantajaan

Sivistysjohtaja Juha Salo, juha.salo@urjala.fi, puh. 040 335 4250

Urjalan kunnan sivistyspalvelukeskus
Osoite: Tampereentie 6, 31760 Urjala

Urjala on vireä alle 5 000 asukkaan kunta Etelä-Pirkanmaalla. Urjala tarjoaa asukkailleen monipuolisia palveluita ja hyvät asumisen edellytykset. Kunta tunnetaan osaamista ja työhyvinvointia arvostavana ja kehittävänä vastuullisena työnantajana. Urjalan kunta on savuton työpaikka.