Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan (2003) sijaisuus - Juuan kunta

Tule Juukaan tekemään nuorisotyötä!

Juuan kunta hakee nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan sijaista ajalle 9.8.2021-31.5.2022. Työssä pääset tekemään ja näkemään kunnallisen nuorisotyön monipuolisen kentän. Työtehtäviin kuuluu suunnitella, toteuttaa ja kehittää nuorisotyötä ja ehkäisevää päihdetyötä, nuorisotilatyöskentely, nuorisovaltuustotoiminta, tapahtuma-, leiri- ja retkitoiminta, mukanaolo nuoria koskevissa asioissa sekä yhteistyö ja yhteydenpito eri hallintokuntien, paikallisten yhdistysten ja toimijoiden kanssa. Työtä tehdään erilaisissa toimintaympäristöissä, mutta pääpaino on nuorisotilatyössä.

Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, kykyä toimia erilaisissa toimintaympäristöissä ja kohdata nuoria. Arvostamme hyviä ohjaustaitoja ja kehittävää työotetta. Työ sisältää iltatyötä ja satunnaisia viikonlopputöitä. Työ vaatii ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on nuorisotyöhön soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai soveltuva 2 asteen tutkinto kuten yhteisöpedagogi (AMK) tai nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan / nuoriso- ja yhteisöohjaajan tutkinto.

Tehtävän palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Haku tapahtuu sähköisesti Kuntarekryn kautta osoitteessa: www.kuntarekry.fi. Sähköiseen hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja cv. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Hakuaika päättyy: 18.5.2021 klo 23.59. Haastattelut järjestetään vk 21 26.5. ja/ tai 27.5.2021.

Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 pv kuluessa valinnan tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.juuka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja Henna Rotinen p. 040 104 2415, henna.rotinen@juuka.fi
Kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Marja Kononen, p. 040 104 2401, marja.kononen@juuka.fi

Lisätietoja

Juuan kunta, Hyvinvointipalvelut

Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Juuka on noin n. 4 600 asukkaan elinvoimainen kunta, joka tunnetaan nunnanlahtelaisesta kiviteollisuudestaan ja keramiikastaan, idyllisestä vanhasta keskustastaan sekä Paalasmaan saaristosta.

Juuan kunta on savuton työpaikka. Juukaan voi tutustua www.juuka.fi


Osoite: Väyryläntie 1, 83900 Juuka
Juuan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat