Nuoriso-ohjaaja (2) - Kouvolan kaupunki

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kahta innovatiivista ja idearikasta nuoriso-ohjaajaa. Nuoriso-ohjaajat työskentelevät osana alueellisen nuorisotyön tiimiä. Pääpaino on ennaltaehkäisevässä nuorisotyössä.

Nuoriso-ohjaajana työskentelet yhdellä alueella yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa. Työskentely tapahtuu sekä koululla että alueen nuorisotilalla, NuortenTalolla. Tehtävänäsi ovat alueellisen nuorisotyön toimintojen ideointi, suunnittelu, valmistelu ja toteutus yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Koulun nuoriso-ohjaajana järjestät yhteisöllisyyttä ja osallisuutta tukevaa toimintaa yhdessä koulun muiden toimijoiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on yhteisöpedagogi tai muu soveltuva AMK-tutkinto. Arvostamme kansainvälisen nuorisotyön osaamista sekä valmiuksia monialaiseen yhteistyöhön. Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä digitaalista osaamista. Hankeosaaminen katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Noudatamme neljän (4) kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.nuortenkouvola.fi

Tutustu työnantajaan

Maritta Rihu, Koordinaattori, nuorisopalveluyksikön vastaava p. 02061 57794
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Kouvolan kaupunki, Kasvatus ja opetus, Kasvun tuki, Nuorisopalvelut
Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola

Vuoden 2020 alusta Kouvolan nuorisopalvelut on siirtynyt uuteen alueellisen nuorisotyön malliin. Jokaiselta viidellä alueelta nuori saa vapaa-ajan, koulunuorisotyön, erityisnuorisotyön ja etsivän nuorisotyön palveluita. Haluamme olla rakentamassa nuorelle luotettavaa ja turvallista kasvualustaa nuoren elämän eri vaiheissa. Nuori voi hyvin, kun hänellä on elämä hallinnassa, suunta olemassa ja mahdollisuus vaikuttaa. Meitä on nuorisopalveluissa 44, NuortenTaloja on 10 ja koulunuorisotyötä on jokaisella kymmenellä yläkoululla. Nuorisopalveluihin kuuluu myös nuorten työpajatoiminta.

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 83 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.