Nuoriso-ohjaaja (2) / Nuorisopalvelut - Tampereen kaupunki

Nuorisopalvelut on mukana nuorten arjessa nuorisotiloilla, tapahtumissa, kouluilla ja verkossa. Nuorisopalvelut tarjoavat lapsille ja nuorille monipuolisia harrastus- ja vapaa-ajan palveluita, omaehtoista toimintaa sekä kohdennettua nuorisotyötä. Toimintamuotoina käytetään mm. avointa tilatoimintaa, kouluyhteistyötä, jalkautuvaa työtä sekä retkiä ja leirejä. Nuorisopalveluilla on käytössään 11 toimipistettä eri puolilla kaupunkia.

Haemme kahta nuoriso-ohjaajaa määräaikaisiin tehtäviin 1.3.2020-28.2.2021 väliselle ajalle.

Nuoriso-ohjaaja vastaa erityisnuorisotyön (jalkautuminen, löytävä / seinätön nuorisotyö, kauppakeskustyö) suunnittelusta, toteutuksesta, kehittämisestä sekä raportoinnista. Nuoriso-ohjaajan tehtävänä on lasten ja nuorten yksilö- ja ryhmä-ohjaus sekä kasvun ja kehityksen tukeminen ikäkausivaatimusten mukaisesti. Tässä tehtävässä pääset lisäksi viemään ilmiötason tietoa sidosryhmien verkostoihin sekä pilotoimaan uudenlaista nuorisotyön pop-up-toimintaa yhdessä yhteistyöverkostojen kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. Arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja, ulospäinsuuntautunutta ja itsenäistä työotetta sekä hyviä yksilö- ja ryhmänohjaustaitoja. Eduksi lasketaan ohjaus- ja verkostotyökokemus sekä nuorten palvelukentän tuntemus.

Toimeen valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava koordinaattori Tiina-Liisa Vehkalahti, puh. 040 806 3239, sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 24.2.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava koordinaattori Tiina-Liisa Vehkalahti, puh. 040 806 3239, sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut / Nuorisopalvelut
Osoite: 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!