Nuoriso-ohjaaja - Salon kaupunki

Nuoriso-ohjaaja - Salon kaupunki

Salon kaupungin nuorisopalveluissa julistetaan haettavaksi 1.8.2019 alkaen:

kaksi (2) nuoriso-ohjaajan toistaiseksi voimassa olevaa työsuhdetta (470 013 ja 470 106)

Työtehtäviin kuuluu nuorisotilatyön ohjaus- ja suunnittelutehtävät sekä mm. leirien, retkien ja tapahtumien järjestämistä.

Onhan sinulla vähintään nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto ja kokemusta nuorten parissa tehtävästä työstä sekä mahdollisuus käyttää omaa autoa työpäivän aikana.

Omaathan hyvät vuorovaikutustaidot, pidät nuorten parissa työskentelystä ja monialainen yhteistyö sujuu sinulta, eikä iltoihin painottuva työaika ole este.

Hakemuksen liitteeksi toivomme hakijalta myös vapaamuotoista videohakemusta.

Työsuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen ja hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Työaika on 38,75 h/viikko

Työsuhteissa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteeseen: www.salo.fi/rekrytointi. Kaikkiin hakemuksiin on liitettävä opinto- ja työtodistukset.

Mahdolliset paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / Kirjaamo, PL 77, 24101 Salo. Kuoreen merkintä: Hakemus/nuoriso-ohjaaja. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry - järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tehtäviä koskeviin tiedusteluihin vastaa nuorisopalvelupäällikkö Johanna Paananen, johanna.paananen@salo.fi tai puh. 02 778 4800.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi, puh. 02 778 2277.

Salon kaupunki, nuorisopalvelut
Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo

Salo on 52 500 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Visiomme on olla joka päivä parempi kaupunki niin asukkaille, henkilöstölle kuin yrityksillekin. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.
Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salon kaupunki on yksi alueen suurimpia työnantajia ja työllistää tällä hetkellä noin 3 500 alansa ammattilaista.
Salon kaupunki on savuton työnantaja.
Lisätietoja: www.salo.fi ja www.visitsalo.fi

Tutustu työnantajaan