Nuoriso-ohjaaja - Kärkölän kunta

Nuoriso-ohjaaja - Kärkölän kunta

Kärkölän kunta etsii perhevapaan sijaisuuteen nuoriso-ohjaajaa ajalle 2.9.2019-29.2.2020, mahdollisesti jatkuu vielä 6kk. Hakemamme henkilö on nuorisoalan ammattilainen jolla on näkemystä ja kokemusta toiminnan kehittämisestä. Tavoitteena on kehittää koulunuorisotyötä ja myös toteuttaa sitä käytännössä perusnuorisotyön lisäksi.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuva AMK-tutkinto, mutta myös perustutkinnon suorittaneet voidaan huomioida, mikäli heillä on alan kokemusta. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Työajat voivat vaihdella, ja hakijan tulee varautua myös ilta- ja viikonlopputöihin.

Työhön kuuluu mm.

- Nuorisotilatoimintaa eri ikäryhmille
- Koulunuorisotyön kehittäminen yhdessä koulun henkilöstön kanssa
- Koulunuorisotyön toteuttaminen
- Jalkautuva työ

Toivomme että valitsemamme henkilö laatii kehittämistyön tuloksista raportin, jonka pohjalta kehitystyötä voidaan jatkaa.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen työn kunnassa, joka on keskellä positiivista muutosta. Kärkölän kunta on savuton työpaikka.
Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Hakemukset pyydämme toimittamaan Kuntarekry-palvelun kautta 9.8.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.karkola.fi

Lisätietoa tehtävästä antavat elinvoimasuunnittelija Petra Nevalainen 1.7-9.7. petra.nevalainen@karkola.fi, 044 7702 212 ja kansliapäällikkö Jouni Nieminen 29.7.-9.8. jouni.nieminen@karkola.fi, 044 770 2206)

Kärkölän kunta
Osoite: Virkatie 5, 16600 Järvelä

Kärkölä on elinvoimainen ja kehittyvä noin 4500 asukkaan kunta Päijät-Hämeessä Uudenmaan rajalla. Kunnassa on erinomaiset liikenneyhteydet, korkea työpaikkaomavaraisuus ja monipuolinen elinkeinorakenne. Kärkölä siirtyi vuonna 2018 hallinnossa pormestarimalliin.

Tutustu työnantajaan