Nuoriso-ohjaaja - Rovaniemen kaupunki

Nuoriso-ohjaaja - Rovaniemen kaupunki

Rovaniemen kaupungin nuorisopalvelut hakee nuoriso-ohjaajaa toistaiseksi voimassaolevaan toimeen.

Haemme nyt palvelukseemme nuoriso-ohjaajaa ja työkaveria moniosaavaan tiimiin.

Nuoriso-ohjaajan tehtävänä on lasten ja nuorten yksilö- ja ryhmäohjaus sekä kasvun ja kehityksen tukeminen ikäkausivaatimusten mukaisesti eri toimintaympäristöissä. Tehtäväkenttä pitää sisällään ohjaustyön ohella myös uusien työtapojen ja -muotojen kehittämistä työtiimissä. Nuoriso-ohjaajan työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Nuoriso-ohjaajan toimen kelpoisuusehtona on vähintään nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto.

Työ alkaa 18.11.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote.

Tehtävää haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry.
Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, Koskikatu 27, 3.krs, 96100 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Hakuaika päättyy 21.10.2019. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien klo 15.00 mennessä.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Nuorisopalveluiden esimies Nella Sepänheimo, puh. 0400-698923.

Rovaniemen kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Vapaa-aika
Osoite: Pohjolankatu 6, 96100 Rovaniemi

Nuorisopalvelut on mukana nuorten arjessa nuorisotiloilla, tapahtumissa, kouluilla, kauppakeskuksissa ja verkossa. Nuorisopalvelut tarjoaa nuorille monipuolisia harrastus- ja vapaa-ajan palveluita, omaehtoista toimintaa sekä kohdennettua nuorisotyötä. Toimintamuotoina käytetään mm. nuorisotilatoimintaa, koulunuorisotyötä, jalkautuvaa työtä, tapahtumia, nuorisotiedotusta- ja neuvontaa sekä retkiä ja leirejä.