Nuoriso-ohjaaja - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut hakee energiseen joukkoonsa nuoriso-ohjaajaa. Nuoriso-ohjaajan toiminta alueena on koko kunta, mukaan lukien juuri avattu pääkirjaston nuorisotila Fyyri.
Tehtävänä on alueellisen nuorisotoiminnan, harrastus- ja leiritoiminnan, koulunuorisotyön, sekä tapahtumien toteuttaminen Kirkkonummella. Yhteistyö alueen koulujen ja yhdistysten kanssa on tiivistä.

Pätevyysvaatimuksena on humanistinen ammattikorkeakoulututkinto (yhteisöpedagogi) tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Hakijalle on eduksi kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, ruotsin kielen taito sekä ajokortti ja oma auto. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2 329,05 euroa kuukaudessa. Työaika on yleistyöaika 38 tuntia ja 15 min viikossa. Työ on pääosin iltatyötä.

Työ alkaa 7.11.2020 tai sopimuksen mukaan. Toimeen valittavan on esitettävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ennen toimen vastaanottamista.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen toimitetaan Kirkkonummen kunnan nuoriso- ja liikuntapalveluihin torstaina 29.10.2020 klo 12.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava nuoriso-ohjaaja Joni Laine, puh 040-511 8172, etunimi.sukunimi(at)kirkkonummi.fi

SIVISTYS- JA VAPAA-AIKAPALVELUJEN TOIMIALA, Vapaa-aikapalvelut, Nuoriso- ja liikuntapalvelut
Osoite: Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.