Haemme osaavaa, innostunutta ja oma-aloitteista nuoriso-ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ikaalisten kaupungille. Työ alkaa 7.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Meillä on yli 30-vuotta toiminut nuorisotila Vienola, joka on vakiinnuttanut asemansa nuorten kohtaamispaikkana. Ainutlaatuinen toimintaympäristö tehdä töitä, toteuttaa nuorisotyötä vahvalla ammattitaidolla ja helposti lähestyttävällä persoonalla.
https://drive.google.com/file/d/1lUPiXow9hUvenAbgc4Gs36lE7TzkqpID/view?usp=sharing


Digitaaliseen nuorisotyöhön tarvitaan osaamista ja vastuullasi on myös Nuorisopalveluiden some-kanavien koordinointi. Loma-aikojen pajat ja leirit, Kouluchillaus, Kutosten kurssi, iltaohjaajien lähiesimiehiys, verkostoyhteistyö jne., monta mielenkiintoista osa-aluetta tarjolla tässä työssä. Ikaalisissa on myös poikkihallinnollinen nuorisotyöntiimi, jonka vahvuutena on yhteistyöhalu ja panostaminen nuoriin niin tapahtumissa, messuilla kuin yhteisissä koulutuksissa. Koulunuorisotyöntekijä aloittanee hanketyössä myös alkuvuodesta ja mahdollistaa yhteisiä, uusia toimintoja.

Odotamme hyviä organisointitaitoja, erinomaista ryhmätyökykyä sekä kykyä toimia itsenäisesti erilaisissa tilanteissa. Koska työtä tehdään eri toimijoiden kanssa, tarvitaan myös yhteistyökykyä ja joustavuutta. Positiivinen ja motivoitunut asenne työn tekemiseen heijastuu niin kohderyhmänä oleviin lapsiin ja nuoriin kuin verkostoonkin. Oleellista on innostua ja innostaa nuoria, kuunnella ja kuulla sekä olla aidosti läsnä kulloisessakin tilanteessa.

Nuoriso-ohjaajan työ sijoittuu paljolti nuorten vapaa-aikaan eli on pääsääntöisesti ilta- ja viikonlopputyötä. Edellytämme oman auton käyttöä sekä ajokorttia tehtävän hoitamisessa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi ammattikorkeakoulututkinto, aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai soveltuva ammatillinen perustutkinto ja työkokemusta nuorten parissa toimimisesta.

Hakemukset tulee toimittaa 02.12.2020 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn kautta. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimen täyttämisessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa. Työaika on 38,25 tuntia/viikko. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

https://drive.google.com/file/d/1lUPiXow9hUvenAbgc4Gs36lE7TzkqpID/view?usp=sharing

Tutustu työnantajaan

Nuoriso- ja liikuntasihteeri Sari Sarkonen, sari.sarkonen@ikaalinen.fi, 044 7301 225

Ikaalisten kaupunki, Sivistyspalvelut, Nuoriso- ja liikuntatoimi
Osoite: Nuoriso- ja liikuntatoimi, Koulunpolku 4, 39500 Ikaalinen