Nuoriso-ohjaaja - Ilomantsin kunta

Ilomantsin kunta hakee nuoriso-ohjaajan sijaista ajalle 1.2. - 30.4.2021. Tehtävä sisältää varhaisnuorten ja nuorten ohjaamista ja nuorisotilan valvontaa. Tehtäviin sisältyy myös tapahtumien, leirien, retkien ja kerhojen ohjausta. Eduksi luemme hyvät yhteistyötaidot, oma-aloitteisen työotteen ja halun nuorisotyön kehittämiseen. Nuorisotyön digitaalisten ympäristöjen tuntemus on eduksi. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä sekä edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto, vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai ammatillinen perustutkinto. Valitun on esitettävä Lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Noudatamme tehtävässä kahden kuukauden koeaikaa.

Haastattelut toteutetaan viikolla 4 ja toivomme valitun aloittavan mahdollisimman nopeasti.

Lisätietoja

http://www.ilomantsi.fi
https://www.ilomantsi.fi/nuoriso

Tutustu työnantajaan

Ilomantsin lukion rehtori Päivi Nenonen, paivi.nenonen@ilomantsi.fi tai 040 104 3150
Liikuntasihteeri Eini Ikonen, eini.ikonen@ilomantsi.fi tai 040 104 3180

Nuorisotoimi
Osoite: Soihtulantie 5, 82900 Ilomantsi

Ilomantsi idässä on turvallinen ja yritteliäs hyvien yhteyksien paikka, jossa on ilo elää ja tehdä työtä. Meidät tunnetaan karhuista, kullasta, kuohuvasta, kivestä ja kulttuurista. Tietoliikenteen hoidamme joustavasti koko kuntaa palvelevaa laajakaistaa hyödyntäen.