Nuoriso-ohjaaja - Kotkan kaupunki

Kotkan kaupungin nuorisotyön yksikkö hakee nuoriso-ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen

Kotkan nuorisotyö toimii lasten, nuorten ja kaupunkilaisten osallisuuden ja vaikuttamisen mahdollistajana. Nuorisotyö vahvistaa monitoimijaista yhteistyötä aloitteellisella ja aktiivisella työotteella nuorten hyvinvoinnin ja onnellisen elämän edistämiseksi. Kotkan arvot ovat reiluus, rohkeus ja rakkaus.

Kotkan nuorisotyön yksikön alueellinen nuorisotyö tarjoaa kolmella nuorisotilalla kohtaamispaikan nuorille sekä toimintaa niin tilalla kuin tilan ympäristössäkin. Tärkeintä toiminnassa on nuorten osallisuus ja toimijuus, halukkailla on mahdollisuus olla mukana toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa. Tärkeintä toiminnassa on yhdessä oleminen ja tekeminen toisia kunnioittaen sekä kaikkia arvostaen.

Haemme yksikköömme nuorisotyön ammattilaista, jonka tehtäviin kuuluu nuorten kohtaaminen ja kasvun tukeminen nuorisotilatoiminnassa. Etsimämme nuoriso-ohjaajan tehtäviin kuuluu myös liikkuva nuorisotyö. Liikkuvan nuorisotyön tarkoituksena on tavoittaa nuoria siellä, missä he liikkuvat. Nuoret kohdataan heidän omassa ympäristössään ja tarpeen mukaan ohjataan heidät tarvitsemiensa palvelujen pariin tai/ja järjestetään nuorten kanssa yhdessä toimintaa heidän omille alueille. Työtä tehdään erilaisissa toimintaympäristöissä yhteistyössä muiden nuorten parissa toimivien kanssa.

Tarjoamme haastavaa, yhteiskunnallisesti merkittävää ja vaihtelevaa työtä, jossa sinulla on nuorisotyön upea tiimi tukenasi. Työ vaatii joustavuutta sekä nuorten luo jalkautuvaa ja liikkuvaa työotetta. Työ on iltapainotteista ja joskus viikonloppuisin.

Edellytämme nuorisotyön kokemusta. Arvostamme kokemusta liikkuvasta nuorisotyöstä ja näyttöä moniammatillisesta yhteistyöstä. Arvostamme lisäksi oma-aloitteisuutta, tiimityötaitoja ja hyvää organisointikykyä ja joustavuutta sekä hyvien verkostoyhteistyötaitojen hallintaa. Toivomme sinulla olevan ajokortin.

Kelpoisuusvaatimuksena on nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan perustutkinto, yhteisöpedagogin tutkinto tai muu soveltuva korkeakoulu- tai ammatillinen perustutkinto.

Tehtävään valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme Internetissä osoitteessa www.kotka.fi kohdasta avoimet työpaikat. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14).

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Nuorisotoimenjohtaja Pirjo Lehtinen, puh. 040 779 0162 tai sähköpostitse pirjo.lehtinen @ kotka.fi.
Nuorisotyönkoordinaattori Tuula Tissari puh. 040 838 7039 tai sähköpostitse tuula.tissari @ kotka.fi

Kotkan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Nuorisotyön yksikkö
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.