Nuoriso-ohjaaja - Hausjärven kunta

Hausjärven kunta hakee nuoriso-ohjaajaa työsuhteeseen 27.6.2021 mennessä. Meillä pääset vetämään nuorisotiimiä ja saat toimia itsenäisesti mm. nuorisotilatyön suunnittelun ja toteutuksen, digi- ja koulunuorisotyön, tapahtumien suunnittelun sekä järjestämisen parissa. Työ on pääosin iltapäivä- ja iltatyötä ja oma auto on välttämätön. Edellytämme kokemusta nuorten parissa tehdystä työstä, digityön tuntemusta ja osaamista sekä kykyä toimia nuorisotiimin vastaavana ohjaajana. Palkkaus KVTES:n mukaan, viikkotyöaika 38,25 h ja koeaika 6 kk. Hausjärvi on savuton työpaikka. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään soveltuva nuorisoalan koulutus.
Valitun on ennen työsuhteen alkamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.


Lisätietoja

http://www.hausjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jari Kovanen, 040 330 6780 tai jari.kovanen@hausjarvi.fi

Lisätietoja

Hausjärven kunta, sivistystoimi

Hausjärvi on kehittyvä, n. 8 200 asukkaan kunta Kanta-Hämeessä. Nuorisotiimiin kuuluu nuoriso-ohjaajan lisäksi kolme tuntiohjaajaa. Tiimin esimiehenä toimii liikuntasihteeri. Kunnassa on kolme nuorisotilaa ja leirialue. Toiminta keskittyy pääosin 10-20 vuotiaisiin lapsiin ja nuoriin.


Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Sinulle suositellut työpaikat