SALON KAUPUNGIN NUORISOPALVELUISSA ON AVOINNA TOISTAISEKSI VOIMASSSA OLEVA NUORISO-OHJAAJAN TEHTÄVÄ

Työsuhde alkaa 01.11.2021 tai sopimuksen mukaan.

Nyt etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Nuoriso-ohjaajan tehtäviin kuuluu mm. nuorisotilatyön ohjaustehtäviä ja nuorisotyön menetelmien käyttämistä eri toimintaympäristöissä kuten tapahtumissa ja kouluilla.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa ammatillista tutkintoa ja lisäksi toivomme kokemusta nuorten kanssa työskentelystä. Työaika kohdistuu pääsääntöisesti ilta-aikaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta, hyviä sosiaalisia taitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, palvelulähtöistä työskentelyotetta ja innostusta työn tavoitteelliseen kehittämiseen. Hakemuksen liitteeksi toivomme vapaamuotoista videohakemusta.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 2243,58 euroa kuukaudessa ja työaika 38,25 tuntia viikossa.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen ennen työsopimuksen tekemistä.

Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Jos, niin sähköisen hakemuksen voit helposti täyttää osoitteessa www.kuntarekry.fi

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / nuoriso-ohjaaja. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekryjärjestelmään.
Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa nuorisopalvelupäällikkö Johanna Paananen, puh. 044 778 4800, johanna.paananen@salo.fi
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi

Lisätietoja

Salon kaupunki, Nuorisopalvelut

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat