test
Nuoriso-ohjaaja - Lappeenrannan kaupunki

Etsimme nuorisotyön ammattilaista nuoriso-ohjaajan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 10.1.2022 alkaen. Etsimme yhteisöllisen nuorisotyön yksikköön oma-aloitteista, hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa ja helposti lähestyttävää nuorisotyöntekijää, jolla on heittäytymiskykyä ja ymmärrystä nuorten kanssa toimimiseen.

Nuoriso-ohjaajan tehtävät sisältävät nuorisotilojen avointen nuorten iltojen toteuttamista, pienryhmätoimintaa, yksilötyötä sekä laajaa verkostoyhteistyötä oman työtiimin ja muiden alueen toimijoiden kanssa. Lisäksi nuoriso-ohjaaja osallistuu nuorisotoimen yhteisiin tapahtumiin, leireihin ja retkiin. Työvuoroja tulee olemaan kaikilla Lappeenrannan nuorisotoimen nuorisotiloilla, joten hakijalta odotamme joustavuutta, nopeaa omaksumiskykyä ja hyviä yhteistyötaitoja. Nuoriso-ohjaajan tehtävässä on nuorisotiloilla tapahtuvaa kohtaavaa nuorisotyötä, alueella tapahtuvaa nuorisotyötä sekä digitaalista nuorisotyötä.

Työ painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.

Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva nuorisoalan koulutus. Arvostamme nuorisoalalta saatua työkokemusta.
Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja nuorten, työyhteisön ja verkoston kanssa toimiseen, kasvatuksellista ja ammatillista työotetta, ratkaisukeskeistä näkökulmaa, sekä aktiivista kykyä toimia itsenäisesti.

Työntekijän on ennen työn vastaanottamista esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostausta selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa yhteisöllisen nuorisotyön päällikkö Jenna Ahlberg 15.11.2021 klo 9-12 ja 1.12.2021 klo 9-11, puh. 0400-796035, jenna.ahlberg(at)lappeenranta.fi. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Työpaikkahaastattelut järjestetään ti 14.12.2021 ja pe 17.12.2021.

Lisätietoja

Lappeenrannan kaupunki, Hyvinvointi- ja sivistyspalvelut, Nuorisotoimi

Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jonka intohimona on ongelmien ratkaiseminen. Olemme Suomen ilmastopääkaupunki täynnä uutta energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista. Lappeenrannassa uskallamme, ja teemme.

Lappeenrannan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta, 53100 Lappeenranta

Sinulle suositellut työpaikat