Skip to main content
test
Nuoriso-ohjaaja - Ikaalisten kaupunki

Meillä on yli 30-vuotta toiminut nuorisotila Vienola, joka on vakiinnuttanut asemansa nuorten suosittuna kohtaamispaikkana. Ainutlaatuinen toimintaympäristö tehdä töitä, toteuttaa nuorisotyötä vahvalla ammattitaidolla ja helposti lähestyttävällä persoonalla.
Meillä on tulossa pääsiäisen aikaan Camera Obscura poikkihallinnollisella porukalla toteutettuna, Kuutosten kurssi seiskalle siirtyville huhtikuulla, suunnitteilla kivoja kesäpajoja ja päiväleirejä, Drive in-tapahtumaa nuorisovaltuuston kanssa jne. Tehtävä sisältää myös mm. kouluyhteistyötä, Ankkuritiimissä mukana oloa ja nuorten vaikuttamistyötä.

Työ on antoisaa, monissa eri toimintaympäristöissä tapahtuvaa. Työ on kaikin puolin onnistunutta, kun motivaatiosi ja osaamisesi on työporukassa ja verkostossa näkyvää ja nuorisotyön palo näkyy työssäsi. Tämä työpaikka on paljon enemmän kuin pelkkää nuorisotilatyötä. Siksi se onkin niin mukavaa ja työstä saa haastetta itselleen ja meidän nuoret niin kovasti odottaa sitä heille tärkeää aikuista. Mutta niin odottaa poikkihallinnollinen nuorisotyöntiimimmekin porukasta puuttuvaa iloista, rempseää, ammattitaitoista, nuorisotyön ammattilaista.
Tehtävän hoitamisessa edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä, joustavaa ja kehittävää työskentelyotetta sekä hyviä yksilö- ja ryhmäohjaustaitoja. Arvostamme tahtoa kehittää nuorten tarpeista lähtevää toimintaa ja kasvatuksellista työotetta. Tehtävään kuuluu myös nuorten kohtaamista ja ohjaamista erilaisissa toimintaympäristöissä, myös verkossa, sekä monialaista yhteistyötä verkostoissa. Sosiaalisen median tuntemus ja siellä toimiminen on työssä tärkeää.

Nuoriso-ohjaajan työ sijoittuu paljolti nuorten vapaa-aikaan eli sisältää päivätöiden lisäksi myös ilta-ja viikonlopputyötä suunnitellun työohjelman mukaan. Työ edellyttää, että auto on käytettävissä.
Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi ammattikorkeakoulututkinto (esim. yhteisöpedagogi tai sosionomi) tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä riittävää työkokemusta nuorisotyöstä.
Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Vakituisen toimen täyttämisessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa. Työaika on 38,25 tuntia/viikko. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.
Hakemukset CV:n kanssa tulee toimittaa Kuntarekryn kautta. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tämän hetkisen nuorisotyössäkin ilmenneen työvoimapulan takia jätimme päättymisajankohdan auki. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Toivottavasti pian!
Lisätietoja antaa nuoriso- ja liikuntasihteeri Sari Sarkonen sari.sarkonen@ikaalinen.fi p.0447301225

Ikaalinen on savuton kunta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

nuoriso- ja liikuntasihteeri Sari Sarkonen sari.sarkonen@ikaalinen.fi p.0447301225

Lisätietoja

Ikaalisten kaupunki, Sivistyspalvelut, Nuoriso- ja liikuntatoimi
Osoite: PL 33, 39501 Ikaalinen

Sinulle suositellut työpaikat