Skip to main content
test
Nuoriso-ohjaaja - Iitin kunta

Nuoriso-ohjaajan tehtävänä on järjestää Iitin nuorille palveluja nuorisotyön keinoin. Nuoriso-ohjaaja toteuttaa ja kehittää kunnan nuorisotyötä ja tukee nuorten hyvinvointia edistämällä nuorten vaikuttamismahdollisuuksia ja osallisuutta.

Nuoriso-ohjaajan tehtävään sisältyy kunnan toiminnallisesta nuorisotyöstä vastaaminen sekä nuorisotila, Nuokun, toiminnan vetäminen/ ohjaaminen. Lisäksi nuoriso-ohjaaja tukee vapaa-aikasektorin tehtäväalueiden kehitystä. Työtehtäviin kuuluu myös yksilö- ja ryhmänohjausta, yhdistysyhteistyötä, tapahtumien järjestämistä sekä moniammatillisiin työryhmiin osallistumista tarvittaessa.

Nuoriso-ohjaajan tehtävän hoitamiseen tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kykyä toimia verkostoissa. Tehtävä edellyttää nuorisoalalle soveltuvaa koulutusta, kuten kasvatus- ja ohjausalan perustutkintoa tai yhteisöpedagogin tutkintoa sekä alan työkokemusta vähintään yksi vuosi. Eduksi katsotaan kunta-alan tuntemus. Lisäksi tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain edellyttämä Rikostaustaote.

Tehtävä on vakituinen ja sisältää iltatyötä ja satunnaisesti viikonlopputyötä sekä liikkumista kunnan alueella.

Hakuaika alkaa 1.8.2022 ja päättyy 14.8.2022. Hakemus ja ansioluettelo tulee jättää kuntarekryn kautta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.iitti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja 10.-12.8.2022 Irina Barkman 0400932135.
irina.barkman@iitti.fi

Lisätietoja

Iitin kunta, sivistyspalvelut, nuorisotyö

Iitti on 6.700 asukkaan elinvoimainen ja eteenpäin menevä kunta, jossa on vahva yrittämisen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Iitti sijaitsee Lahden ja Kouvolan kaupunkien välissä valtatie 12 ja kansainvälisen ratayhteyden varrella. Hyvät liikenneyhteydet sekä kunnan läpi virtaava Kymijoki luonnonkauniine maisemineen mahdollistavat monipuolisen elinkeinorakenteen. Lisää vauhtia kuntaan on tuomassa rakenteille oleva kansainvälisen tason moottoriurheilu- ja ajokoulutuskeskus KymiRing.


Osoite: Veteraanitie 2, 47400 Kausala

Sinulle suositellut työpaikat