Skip to main content
test
Nuoriso-ohjaaja - Akaan kaupunki

Akaan kaupunki hakee kolmea nuoriso-ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Nuoriso-ohjaajan tehtävänä on vaativat ammattitehtävät nuorisotyössä, avoinna olevissa vakansseissa kussakin on omat vastuualueensa. Sinulla on mahdollisuus valita itseäsi kiinnostavista vastuualueista: nuorisotilatyö ja sen kehittäminen, liikkuva- ja jalkautuva nuorisotyö, nuorisovaltuuston ohjaus sekä kulttuurinen ja kansainvälinen nuorisotyö.

Tarjoamme haastavaa ja vaihtelevaa työtä, jossa sinulla on tiimi ja työpari tukenasi. Akaan kaupungin nuorisotoimisto ja -tilat sijaitsevat Toijalan taajamassa Nahkialanjärven kauniissa ympäristössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva amk-tutkinto, esim. sosionomi tai yhteisöpedagogi tai näitä vastaava aiempi opistoasteinen tutkinto sekä kokemusta nuorten parissa tehtävästä työstä.

Hakijoilta toivomme yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta, hyviä sosiaalisia taitoja ja kokemusta nuorten kohtaamisesta erilaisissa toimintaympäristöissä.

Kuntaorganisaatiossa hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Valituksi tulleiden henkilöiden tulee toimittaa ennen työsuhteen vastaanottamista työnantajalle nähtäväksi rikosrekisterilain 6§:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Lisätietoja

http://www.akaa.fi/nuoret

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut Sari Laaki, p. 040 335 3059 ma 1.8.2022 ja ma 8.8.2022 klo 14.00 - 16.00.

Lisätietoja

Akaan kaupunki, Sivistystoimi, Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Akaa on n. 16 500 asukkaan kehittyvä kaupunki Suomen kasvukäytävällä. Elinvoimaisuutemme kulmakiviä ovat loistavat liikenneyhteydet ja erinomainen sijainti kasvun keskiössä. Toimintaamme ohjaa VIKSU AKAA -kuntastrategia. Uudistumme ennakkoluulottomasti asukkaiden ja kumppaneiden tarpeista lähtien. Akaa kuuluu Suomen hiilineutraalien kuntien joukkoon, joten ympäristöarvot ovat meille tärkeitä. Savuttoman kaupungin palveluksessa työskentelee noin 950 työntekijää.


Osoite: Sampolantie 5, 37800 Akaa
Akaan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat