Skip to main content
test
Nuoriso-ohjaaja - Pirkkalan kunta

Haemme työstään innostunutta nuoriso-ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 10.10.2022-31.7.2023 tai sopimuksen mukaan.

Nuoriso-ohjaajan tehtävänkuvaan kuuluu mm. nuorten osallisuustoiminnan kehittäminen ja sen toteuttaminen sekä yhteistyö nuorten neuvoston kanssa. Työtehtäviin kuuluu myös ryhmien ohjaamista, tilatyötä, alakouluyhteistyötä, leiri- ja retkitoimintaa sekä muita erikseen sovittuja tehtäviä. Työtä tehdään pääasiallisesti kahdessa nuorisotilassa sekä ala- ja yläkouluilla.

Palvelussuhteen alkaessa tehtävä sijoittuu hyvinvointia edistäviin palveluihin nuorisopalveluiden yksikköön.
Hyvinvointia edistävät palvelut vastaavat kunnan järjestämästä monimuotoisesta kirjasto-, liikunta-, kulttuuri-, nuorisopalveluista-, taiteen perusopetuksesta ja vapaa sivistystyöstä sekä vapaa-ajan tarjonnasta. Nuorisopalveluiden yksikköä johtaa nuorisokoordinaattori ja 4,5 nuoriso-ohjaajan lisäksi yksikössä työskentelee nuoriso- ja kulttuuriohjaaja, koulunuorisotyöntekijä ja erityisnuorisotyöntekijä. Nuorisopalvelut tekevät tiivistä ja suunnitelmallista yhteistyötä kaupunkiseudun muiden kuntien kanssa.

Nuoriso-ohjaajan tehtävän hoitamisessa tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivisuutta sekä kykyä toimia verkostoissa.
Arvostamme oma-aloitteista ja kehittävää työotetta, sekä kykyä työskennellä monenlaisissa työympäristöistä. Aikaisempi kokemus nuorten osallisuustoiminnasta katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai muu nuorisotyöhön soveltuva koulutus.

Valitun tulee esittää ennen työsuhteen vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.

Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Työaika on 38 tuntia 15minuuttia /viikko ja työ on vuorotyötä, johon kuuluu myös ilta- ja viikonlopputöitä. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset on esitettävä haastattelun yhteydessä.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Nuorisokoordinaattori Sanna Piispanen, puhelin: 050-540 2149, sähköpostitse: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Lisätietoja

Pirkkalan kunta

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala
Pirkkalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat