Skip to main content
test
Nuoriso-ohjaaja - Hollolan kunta

Haemme kahta nuoriso-ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen koulunuorisotyöhön.

Koulunuorisotyöntekijät työskentelevät ensisijaisesti Hollolan kunnan kahdella yhtenäiskoululla (Heinsuon koulu ja Salpakankaan koulu). Näillä kahdella koululla tavoitamme päivittäin lähes 1700 oppilasta, eli noin kaksi kolmasosaa Hollolan kunnan perusopetuksen asiakkaista.

Koulunuorisotyössä tehtäviin kuuluu muun muassa luokkien ryhmäyttämiset, välituntitoiminnan organisointi, 5 lk. oppilaiden kompassitunnit, yksilötyö, loma-aikojen toimintojen toteutus ja koulun arjessa ammattiaikuisena toimiminen yhteistyössä koulun muun henkilökunnan kanssa. Koulunuorisotyötä on totetutettu työparimuotoisesti Heinsuon ja Salpakankaan kouluilla vuodesta 2020 lähtien, eli et jää tehtäviesi kanssa yksin, vaan työarjessa mukana kulkee työpari.

Hollolan kunnan nuorisopalveluilla työskentelee suuri joukko oman alansa ammattilaisia. Etsimme työporukkaamme osaavia, innostavia ja työkavereita tukevia tiimipelaajia. Työnkuva on itsenäinen ja arvostamme suuresti kehittävää ja ilmiöihin rohkeasti reagoivaa työotetta.

Lisätietoja

http://www.hollola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lassi Puodinketo, lassi.puodinketo@hollola.fi / 044 7801 310 (ma-pe klo 12.00 - 14.00)

Lisätietoja

vapaa-aikapalvelut

Hollola, tuo hirveen ihana 24 000 asukkaan kunta Päijät-Hämeessä. Kotoisa, sanovat asukkaat. Meitä on yli 700 eri alojen osaajaa työurallaan kasvamassa ja kehittymässä. Meillä vastuullisesti toimiminen tarkoittaa avoimuutta, ratkaisukeskeisyyttä, ennakointia ja välittämistä. Yhteistyö sekä luovat ja sujuvat ratkaisut ovat osa toimintatapaamme.

Hollolalla on monta luontoa, yhteisöllisyys on vain yksi niistä – meillä et jää yksin, apua saat aina. #hollola #montaluontoa


Osoite: Kansankatu 1 D 40, 15870 Hollola
Hollolan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat