Skip to main content
test
Nuoriso-ohjaaja - Hämeenkyrön kunta

Hämeenkyrön nuorisopalveluissa on haettavana varhaisnuorisotyöhön keskittyvä nuoriso-ohjaajan sijaisuus ajalle 1.3.-13.11.2023.

Varhaisnuoriso-ohjaajan keskeisiin työtehtäviin kuuluvat elämäntaitotuntien pitäminen Hämeenkyrön 5.-6.-luokkalaisille, nivelvaihetyö etenkin siirryttäessä alakoulusta yläkouluun, verkkonuorisotyö, nuorisotilatyö sekä muu vapaa-ajan toiminnan järjestäminen. Lisäksi tehtävänäsi on suunnitella, kehittää ja toteuttaa etenkin varhaisnuoriin keskittyvää nuorisotyötä Hämeenkyrössä.

Hämeenkyrön nuorisopalveluissa on kolme päätoimista nuoriso-ohjaajaa sekä lisäksi osa-aikaisia nuorisotilan iltaohjaajia. Varhaisnuorten nuoriso-ohjaaja työskentelee nuoriso-ohjaajatiimin kolmantena jäsenenä, jolloin työpariutta eri työmuodoissa jaetaan joustavasti ja olet mukana myös muussa nuorisopalveluiden toiminnassa. Työ vaatii kuitenkin myös itsenäistä työotetta, sillä vastaat esimerkiksi elämäntaitotuntien pitämisestä, joita on noin kahtena päivänä viikossa.

Osallistut myös monialaisen tiimin työskentelyyn ja verkostotyöhön. Nuoriso-ohjaajien toimipaikkana on Nuorisotalo Prikka, jossa toimii myös starttivalmennus, etsivä nuorisotyö ja jopo-luokka. Iltaisin samoissa tiloissa toimii nuorisotila.

Nuoriso-ohjaajalla on viikoittain sekä aamu- että iltavuoroja. Viikonloppuisin ollaan töissä tarvittaessa. Nuoriso-ohjaajan työn sisältö on laaja ja pääset myös itse vaikuttamaan työvuoroihisi sekä työsi sisältöön omien vahvuuksiesi mukaan.

Nuorisotalo Prikan osoite on Oikopolku 3, 39200 Kyröskoski.

Tehtävään edellytetään soveltuvaa alan tutkintoa, oman auton käyttöä ja reipasta otetta nuorten parissa toimimiseen. Eduksi katsotaan alan työkokemus.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan, tehtäväkohtainen palkka on 2575€. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Toivomme, että voisit aloittaa 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

https://hameenkyro.fi/
https://hameenkyro.fi/palvelut/kulttuuri-ja-vapaa-aika/nuoriso/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaisa Honkala
Nuorisokoordinaattori
p. 040 133 1287
kaisa.honkala@hameenkyro.fi

Lisätietoja

Hämeenkyrön kunta, Sivistyspalvelut, Nuorisopalvelut

Hämeenkyrö on kaupunkiseudun parhaan maaseudun kunta vain 30 minuuttia Tampereelta länteen. Hämeenkyrö on pirkanmaalainen kulttuuristaan ja hienosta ympäristöstään tunnettu kunta.


Osoite: Härkikuja 7, 39100 Hämeenkyrö

Sinulle suositellut työpaikat