Skip to main content
test

Haemme Kajaanin kaupungin perusopetukseen kahta (2) nuoriso-ohjaajaa määräaikaiseen tehtävään 6.2.- 3.6.2023 väliselle ajalle.

Nuoriso-ohjaajien tehtäviin kuuluu koululaisten ohjaus- ja kasvatustyö alakouluissa. Nuoriso-ohjaajat työskentelevät oppilaiden lisäksi koulujen opiskeluhuollon henkilöstön ja muun koulun henkilökunnan kanssa.

Työaika on 79,95% 38,25 h/viikkotyöajasta. Palkkaus on KVTES:n mukainen.

ODOTAMME SINULTA

Hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, nuorten kohtaamisen taitoja, yhteistyökykyä, itseohjautuvuutta sekä vastuullista ja kehittävää työotetta. Eduksi katsotaan kokemus nuorisotyön eri osa-alueilta. Työ on liikkuvaa, joten ajokortista on hyötyä.

Edellytämme hakijalta vähintään nuorisotyön tai muuta alalle soveltuvaa ammatillista perustutkintoa. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa. Haastatteluja voidaan toteuttaa jo hakuajan aikana.


TYÖNANTAJAN TIEDOT

Kajaanissa perusopetus kuuluu sivistystoimialaan, ja sitä johtaa perusopetuksen tulosalueen johtaja. Meillä on yhteensä 14 perusopetuksen koulua, joissa on oma rehtorinsa. Kajaanin kouluja on remontoitu vastaamaan muuttuvia opetusmenetelmiä, ja tieto- ja viestintäteknologiaa hyödynnetään opetuksessa ensimmäisestä luokasta lähtien. Meillä perusopetus on monikulttuurista, ja vuonna 2021 käynnistyi myös laajamittainen kaksikielinen perusopetus, jossa opetusta annetaan englanniksi ja suomeksi. Kajaanissa on myös musiikki-, liikunta- ja matematiikkaluokat.
Olemme jo pitkään panostaneet yhteiseen pedagogiseen kehittämiseen ja oppilashuoltoon.

ASTU KAJAANIN AIKAVYÖHYKKEELLE

Kajaani sijaitsee keskellä Suomea toimivien liikenneyhteyksien, upeiden vaaramaisemien ja vesistöjen ympäröimänä. Viihtyisää kaupunkiympäristöä kehitetään ja hoidetaan jatkuvasti kuntalaisten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida.

Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke on kehittynyt suojassa ruuhkaparvilta ja jonotukselta. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä.
Lue lisää elämästä Kajaanissa: www.kajaani.fi/267

KIINNOSTUITKO?

Hae meille viimeistään 2.2.2022 klo 15.00 mennessä! Hakemuksen voit täyttää sähköisesti Kuntarekryn sivulla tai toimittamalla postitse osoitteeseen: Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani.
Tehtäviin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on yksi kuukausi.

Tule osaksi osaavaa joukkoamme!

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hallintoasiantuntija Jukka-Pekka Similä, p. 040 4808 536, jukka-pekka.simila@kajaani.fi
Kasvun ja oppimisen tuen asiantuntija Nina Lanko p. 044 7100 193, nina.lanko@kajaani.fi

Lisätietoja

Kajaanin kaupunki, Sivistystoimiala, Perusopetus

Kajaani on 38 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.


Osoite: Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat