Skip to main content
test
Nuoriso-ohjaaja - Virtain kaupunki

Virrat on monipuolinen kaupunki Ylä-Pirkanmaalla. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä. Tärkeintä meille on ihmisten, yritysten ja ympäristön hyvinvointi.

Nuorisokeskus Marttinen / Virtain kaupungin nuorisotoimi hakevat juuri sinua, intoa puhkuvaa
NUORISO-OHJAAJAA
7.8 alkavaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tule mukaan huipputiimiimme Virtain nuorisotoimeen!

Nuoriso-ohjaajana toimit kunnallisen nuorisotyön
toimintakentällä moninaisissa ja antoisissa tehtävissä koulunuorisotyöstä avoimeen nuorisotilatyöhön yhdessä muiden nuoriso-ohjaajien kanssa. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Nuorisotoimen tiimi on tukenasi ja yhteisöllisyys on vahvuutemme.

Nuoriso-ohjaajana tehtäviisi kuuluu lasten ja nuorten yksilö- ja ryhmänohjaus sekä kasvun ja kehityksen tukeminen ikäkausivaatimusten mukaisesti. Tehtäväkenttäsi pitää sisällään paitsi ohjaustyötä, myös uusien työtapojen ja -muotojen kehittämistä moniammatillisissa työtiimeissä toiminta-alueilla. Nuorisotilalla, nuoriso-ohjaajat työskentelevät mm. junnutoiminnoissa, pienryhmätoiminnoissa sekä nuorten illoissa. Tehtävä sisältää myös toiminnan viestintää ja markkinointia.

Odotamme työntekijältä tämän päivän nuorisotyön tuntemusta, nuorten osallisuutta korostavaa työotetta, oma-aloitteisuutta ja innovatiivista otetta työhön. Hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot ja eri viestintäkanavien, etenkin sosiaalisen median, vahva osaaminen ovat edellytys työn tekemiselle sekä valmiudet moniammatilliseen yhteistyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään soveltuva ammatillinen perustutkinto. Lisäksi edellytämme itsenäistä ja ammatillista työotetta sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Luemme eduksi aiemman työkokemuksen kunnan nuorisotyöstä.

Hakuaika 8.5 - 5.6.2023. Haastattelut pidämme viikolla 23 ja 24, mahdollisuus myös etähaastatteluun. Palkkaus ja palkkaussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan, tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemukset pyydämme toimittamaan 5.6.2023 klo 15 mennessä Kuntarekryn sähköisen kanavan kautta.

Työt sinun toivotaan aloittavan 7.8.2023 tai sopimuksen mukaan. Autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Virtain kaupunki on savuton työyhteisö.
www.virrat.fi
www.marttinen.fi

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Nuorisotyön koordinaattori Mira Saarikettu
p. 044 - 715 19 16 mira.saarikettu@marttinen.fi

Lisätietoja

Liikelaitos Marttinen / Virtain kaupunki

Virrat on 6600 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Pirkanmaalla. Kaupunkimme palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.


Osoite: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat