Skip to main content
test

Haemme Inarin kunnan vapaa-aikatoimeen nuoriso-ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 6.11.2023-31.8.2024.

Työntekijän pääasiallinen toimipiste sijaitsee Inarin kirkonkylällä nuorisotila Vintillä.
Tehtäviin kuuluu nuoriso-ohjaajan työt nuorisotilassa sekä suunnittelu- ja ohjaustyötä. Työn ytimen muodostaa nuorten aktiivinen osallistaminen. Työssä tehdään yhteistyötä eri tahojen kanssa, kuten koulun ja seurakunnan. Nuoriso-ohjaaja kuuluu oppilashuoltoryhmään. Työtehtäviin saattaa sisältyä myös vapaa-aikatoimen järjestämien kerhojen ohjauksia, esimerkiksi Suomen harrastamisen -mallin kerhoissa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään nuoriso-ohjaajan perustutkintoa tai vastaavaa tutkintoa. Hakuprosessissa otetaan huomioon myös joulukuussa 2023 valmistuvat nuoriso-ohjaajat.

Työtehtävät saattavat ajoittain sijoittua Inarin kirkonkylän lisäksi myös muihin Inarin kunnan kyliin, joten ajokortti on välttämätön. Hakijan vahvuudeksi katsotaan oma-aloitteisuus, itsenäinen työote sekä hyvät vuorovaikutus ja -viestintätaidot. Työkokemus nuorten parissa työskentelystä sekä kerho-ohjaukset lapsille ja nuorille antavat hyvän pohjan työn toteuttamiselle.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen toimitetaan 29.9.2023 klo 16.00 mennessä Kuntarekryn kautta https://www.kuntarekry.fi/.

Tehtävän aloitus 6.11.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Lisätietoja

https://www.inari.fi/fi/palvelut/sivistyspalvelut/liikuntapalvelut-ja-nuorisotyo.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tuija Mikkonen, 0400 172 304
tuija.mikkonen@inari.fi

Lisätietoja

Inarin kunta

www.inari.fi


Osoite: Piiskuntie 2, 99800 Ivalo
Inarin kunta - Savuton työpaikka Inarin kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat