Skip to main content
test
Nuoriso-ohjaaja, erityisnuorisotyö - Kouvolan kaupunki

Haluatko tehdä monipuolista, itsenäistä ja merkityksellistä työtä kouvolalaisten nuorten eteen? Haemme mahtavaan työporukkaamme oma-aloitteista nuoriso-ohjaajaa erityisnuorisotyöhön.

Erityisnuorisotyön pääpaino on ehkäisevässä päihdetyössä.
Nuoriso-ohjaajan pääasialliset tehtävät ovat:
- asiakastyö (yksilö- ja pienryhmät)
- kouluyhteistyö (kuten teemaoppitunnit)
- liikkuva nuorisotyö

Nuoriso-ohjaajan (erityisnuorisotyö) tehtävänä on nuorten hyvinvointia edistävien toimintojen ideointi, suunnittelu ja toteutus yksin ja yhdessä alueen muiden nuoriso-ohjaajien ja toimijoiden kanssa. Pääasiallisena kohderyhmänä ovat alle 18-vuotiaat. Työhön sisältyy säännöllistä iltatyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena soveltuva korkeakoulututkinto (esim. yhteisöpedagogi tai sosionomi) tai toisen asteen tutkinto ja vähintään kahden vuoden työkokemus yksilötyöstä nuorten parissa. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta nuorten kanssa työskentelystä. Arvostamme valmiuksia monialaiseen yhteistyöhön ja valmiutta kohdata haastavia tilanteita.

Tehtävän valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Nuorten Kouvola: https://www.nuortenkouvola.fi/

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sanna Heimonen, koordinaattori p. 020 615 1252
Maritta Rihu, koordinaattori, nuorisopalveluyksikön vastaava p. 020 615 7794
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella hakuilmoituksen kohdasta "Hae työpaikkaa" tai www.kouvola.fi/rekry.

Lisätietoja

Sivistys, Kasvatus ja opetus, Kasvun tuki, Nuorisopalvelut

Haluamme olla rakentamassa nuorelle luotettavaa ja turvallista kasvualustaa nuoren elämän eri vaiheissa. Nuori voi hyvin, kun hänellä on elämä hallinnassa, suunta olemassa ja mahdollisuus vaikuttaa. Meitä on nuorisopalveluissa 45, NuortenTaloja 10 ja koulunuorisotyötä jokaisella 10 yläkoululla. Etsivää ja erityisnuorisotyötä saa kaikilta alueilta Kouvolassa. Nuorisopalveluihin kuuluu myös Ohjaamo ja nuorten työpajatoiminta.

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asumisen unelmiin löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja lähes 80 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka. www.kouvola.fi

Tervetuloa osaajien joukkoon!


Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka Kouvolan kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat