test
Nuoriso-ohjaaja / Erityisnuorisotyö - Tampereen kaupunki

Haemme nuoriso-ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Nuoriso-ohjaaja vastaa erityisnuorisotyön tiimissä yhdenvertaisuusnuorisotyöstä, sen suunnittelusta, toteutuksesta, kehittämisestä sekä raportoinnista Tampereella.

Nuoriso-ohjaajan tehtävänä on marginaalinuorisoryhmien yksilö- ja ryhmäohjaus sekä kasvun ja kehityksen tukeminen ikäkausien vaatimusten mukaisesti. Arvostamme hakijan hyviä sosiaalisia taitoja, ulospäinsuuntautunutta ja itsenäistä työotetta sekä hyviä yksilö- ja ryhmänohjaustaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta nuorisotyön tehtävistä ja erityistä tukea tarvitsevien nuorten kanssa tehtävästä työstä, sosiaalisesta nuorisotyöstä sekä kohdennetusta ja ehkäisevästä nuorisotyöstä. Lisäksi edellytetään yhdenvertaisuusteemojen ja marginaaliryhmien tuntemusta.

Eduksi lasketaan ohjaus- ja verkostotyökokemus sekä nuorten palvelukentän tuntemus.

Ennen toimen vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava koordinaattori Tiina-Liisa Vehkalahti, puh. 040 806 3239. Sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 24.1.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä "hae työpaikkaa" -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava koordinaattori Tiina-Liisa Vehkalahti, puh. 040 806 3239. Sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Sivistyspalvelujen palvelualue, Nuoriso- ja ohjauspalvelut

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat