Skip to main content
test
Nuoriso-ohjaaja, kesätyö - Rauman kaupunki

Rauman kaupungin sivistystoimialan nuorisopalvelut hakee kesätyöntekijää nuoriso-ohjaajan tehtäviin ajalle 3.7.-4.8.2023 tai sopimuksen mukaan.

Kesätyöntekijänä pääset ideoimaan ja toteuttamaan kesäajan nuorisotyötä Raumalla. Työ on pääsääntöisesti liikkuvaa nuorisotyötä. Nuorisotyön lisäksi pääset tekemään avustavia työtehtäviä kulttuuripalveluiden tapahtumatuotannossa. Kesätyö sisältää päivä-, ilta- ja viikonlopputyötä.

Hakijan tulee olla lasten ja nuorten parissa työskentelyyn liittyvän alan opiskelija tai vastavalmistunut.

Hakijalta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää, omatoimisuutta ja joustavuutta. Eduksi katsotaan B-ajokortti, somen ennakkoluulotonta käyttöä sekä kokemusta nuorten ohjaamisesta.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisessä järjestelmässä (www.rauma.fi/rekry). Hakuaika päättyy 28.2.2023 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.rauma.fi/rekry
https://www.nuortenrauma.fi/nuorisopalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Nuorisopäällikkö Rea Poikonen, p. 044 430 9251
Mahdolliset paperihakemukset os. Rauman kaupunki, sivistystoimiala, PL 113, Kanalinranta 3, 26101 Rauma. Kuoreen tunnus "Nuoriso-ohjaaja, kesätyö, RAU-25-3-23".

Lisätietoja

Rauman kaupunki, sivistystoimiala, opetus ja nuoriso, nuorisopalvelut

Rauman kaupunki on vuonna 1442 perustettu Suomen kolmanneksi vanhin kaupunki, jonka upea miljöö tuo energiaa ja innovatiivisuutta myös työntekoon. Rauman kaupunki tarjoaa monipuolisia kesätyömahdollisuuksia innokkaille, reippaille ja aktiivisille nuorille. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kanalinranta 3, 26100 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat