Skip to main content
test
Nuoriso-ohjaaja - Kokkolan kaupunki

Nuoriso-ohjaajan toimi (toistaiseksi voimassaoleva työsuhde)
Hakuaika päättyy 27.5.2022 klo 14


Kokkolan kaupungin nuorisopalveluissa on haettavana 100% nuoriso-ohjaajan toimi. Työn alkusijoituspaikka on ruotsin- ja suomenkielisten yläkoulujen koulunuorisotyö.

Koulunuorison työn tavoitteena on tukea nuorisotyön periaatteiden mukaan turvallisen kouluyhteisön rakentumista sekä edistää oppilaiden osallisuutta koulussa ja tukea nuorten äänen esille tuloa osana koulun arkea. Työ on ennaltaehkäisevää, ryhmien ja yksittäisten nuorten kanssa sekä koulujen henkilökunnan kanssa yhdessä tehtävää työtä.

Tehtävään valittavan nuoriso-ohjaajan työhön kuuluu toteuttaa ja kehittää koulunuorisotyötä yhteistyössä koulujen henkilökunnan sekä koulunuorisotyön tiimin kanssa. Työ on vaihtelevaa, tiiviissä yhteistyössä koulun henkilöstön kanssa toteutuvaa. Se sisältää pienryhmätoimintaa, ryhmäyttämistä, sekä yksilöiden kanssa tehtävää työtä. Työntekijä suunnittelee, toteuttaa ja arvioi erilaisia tapahtumia ja toimintoja yhdessä koulun kanssa. Työhön sisältyy myös satunnaisesti nuorisopalveluiden perusnuorisotyön ohjaustehtäviä nuorisotiloilla, tapahtumissa ja toiminnoissa.


Toimen kelpoisuusvaatimuksena on vähintään toisen asteen ammatillinen tutkinto sekä hyvä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen. Hakijalta toivotaan kokemusta nuorten kanssa tehtävästä työstä sekä osaamista ryhmäohjauksesta Työhön valittavalta edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Valinta suoritetaan koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelun perusteella.

Työsopimusehdot ja palkkaus KVTES:in mukaan. Työssä on yleistyöaika ja työ on päivätyötä, johon sisältää kuitenkin myös satunnaista ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.
Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002), joka ei saa olla 6kk vanhempi sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan (sis. huumausainetestin).

Toimi täytetään 8.8.2022 alkaen. Toimessa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hakemukset pyydämme jättämään Kuntarekry.fi-sivujen kautta 27.5.2022 kl 14 mennessä. Mikäli sähköisen hakemuksen jättäminen ei ole mahdollista, kirjallisen hakemuksen voi toimittaa Kokkolan kaupunki/kirjaamo, PL 43, 67100 Kokkola. Kuoreen merkintä nuoriso-ohjaaja/koulunt.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa: nuorisotoimenjohtaja Pia Fraktman 0404882901

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, Sivistystoimi, Nuorisopalvelut

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen korkeatasoiset asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen elinkeinorakenne.

KOKKOLA –meillä on laajempi horisontti.


Osoite: Puutarhakatu 2, 67100 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat