Haemme vakituiseen työsuhteeseen innovatiivista ja idearikasta nuoriso-ohjaajaa.

Nuoriso-ohjaaja työskentelee osana alueellisen nuorisotyön tiimiä. Pääpaino on ennaltaehkäisevässä nuorisotyössä. Vuoden 2020 alusta Kouvolan nuorisopalvelut on siirtynyt uuteen alueellisen nuorisostyön malliin. Nuoriso-ohjaaja työskentelee yhdellä alueella yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa.

Työskentelet sekä Urheilupuiston koululla, että keskustan alueen NuortenTalolla, Lehdokin SporttiTalolla. SporttiTalossa järjestetään nuorille terveyttä ja hyvinvointia edistäviä toimintoja.
Nuoriso-ohjaajan tehtävänä on SporttiTalon liikunnallisten toimintojen järjestäminen, nuorisotilalla työskentely sekä alueellisten toimintojen ideointi, suunnittelu ja toteutus yhdessä alueen muiden nuoriso-ohjaajien kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena Yhteisöpedagogi (AMK), sosionomi (AMK) tutkinto tai nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan / nuoriso- ja yhteisöohjaajan tutkinto. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä digitaalista osaamista. Koulutuksella tai työkokemuksella hankittu osaaminen liikunnan ohjaukseen katsotaan eduksi. Arvostamme valmiuksia monialaiseen yhteistyöhön. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Tehtävään valittujen on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Hakuaikaa on jatkettu ja huomioimme aiemmin tulleet hakemukset.

Lisätietoja

http://www.nuortenkouvola.fi

Tutustu työnantajaan

Maritta Rihu, koordinaattori, nuorisopalveluyksikön vastaava p. 02061 57794
Sanna Heimonen, koordinaattori p. 02061 51252
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Kouvolan kaupunki, Nuorisopalvelut
Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola

Vuoden 2020 alusta Kouvolan nuorisopalvelut on siirtynyt uuteen alueellisen nuorisotyön malliin. Jokaiselta viidellä alueelta nuori saa vapaa-ajan, koulunuorisotyön, erityisnuorisotyön ja etsivän nuorisotyön palveluita. Haluamme olla rakentamassa nuorelle luotettavaa ja turvallista kasvualustaa nuoren elämän eri vaiheissa. Nuori voi hyvin, kun hänellä on elämä hallinnassa, suunta olemassa ja mahdollisuus vaikuttaa. Meitä on nuorisopalveluissa 44, NuortenTaloja 10 ja koulunuorisotyötä jokaisella 10 yläkoululla. Nuorisopalveluihin kuuluu myös nuorten työpajatoiminta.

Kouvola on asukkaitaan palveleva aktiivinen luonto- ja urheilukaupunki. Arki sujuu ja asuminen on edullista n. 82 000 asukkaan kaupungissa. Elämä on laadukasta hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Liikkuminen on helppoa ja liikenneyhteydet muualle Suomeen ovat hyvät.

Tervetuloa joukkoon! Viihdyt varmasti.

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.