Skip to main content
test
Nuoriso-ohjaaja - Kouvolan kaupunki

Haluatko tehdä itsenäistä, monipuolista ja merkityksellistä työtä nuorten parissa? Haemme mahtavaan työporukkaamme innovatiivista ja oma-aloitteista nuoriso-ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Nuoriso-ohjaaja työskentelee osana alueellisen nuorisotyön tiimiä sekä NuortenTalolla että koululla. Pääpaino on ennaltaehkäisevässä nuorisotyössä.

Tehtäviin kuuluu nuorisotilatyö ja koulunuorisotyö, mm.:
- toimit luotettavana aikuisena nuorten vapaa-ajalla tarjoten paikan, jossa viettää aikaa, tavata kavereita ja oppia uusia taitoja
- vahvistat kouluviihtyvyyttä, nuorten osallisuutta ja hyvinvointia
- yhteistyö alueen muiden toimijoiden kanssa

Työajasta vähintään puolet on iltatyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva AMK tai toisen asteen tutkinto. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä digitaalista osaamista. Arvostamme valmiuksia monialaiseen yhteistyöhön.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Tehtävän valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sanna Heimonen, koordinaattori p. 02061 51252
Maritta Rihu, koordinaattori, nuorisopalveluyksikön vastaava p. 02061 57794
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella hakuilmoituksen kohdasta "Hae työpaikkaa"

Lisätietoja

Sivistys, Kasvatus ja opetus, Kasvun tuki, Nuorisopalvelut

Haluamme olla rakentamassa nuorelle luotettavaa ja turvallista kasvualustaa nuoren elämän eri vaiheissa. Nuori voi hyvin, kun hänellä on elämä hallinnassa, suunta olemassa ja mahdollisuus vaikuttaa. Meitä on nuorisopalveluissa 45, NuortenTaloja 10 ja koulunuorisotyötä jokaisella 10 yläkoululla. Jokaiselta alueelta saa myös etsivän nuorisotyön ja erityisnuorisotyön palveluita. Nuorisopalveluihin kuuluu myös Ohjaamo ja nuorten työpajatoiminta. www.nuortenkouvola.fi

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asuminen on edullista lähes 80 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa osaajiemme joukkoon!


Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka Kouvolan kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat