test

Nuorisopalvelut on mukana nuorten arjessa nuorisotiloilla, tapahtumissa, kouluilla ja verkossa. Nuorisopalvelut tarjoavat lapsille ja nuorille monipuolisia harrastus- ja vapaa-ajan palveluita, omaehtoista toimintaa sekä kohdennettua nuorisotyötä. Toimintamuotoina käytetään mm. avointa tilatoimintaa, kouluyhteistyötä, jalkautuvaa työtä sekä retkiä ja leirejä. Nuorisopalveluilla on käytössään 10 toimipistettä eri puolilla kaupunkia.

Haemme nyt palvelukseemme vakituista nuoriso-ohjaajaa jalkautuvaan työhön.
Ammattilaisista koostuva idearikas työyhteisö inspiroi sinua nauttimaan uusista haasteista ja kehittämään itseäsi.

Tehtävä on kohdennettu pääosin 9-17-vuotiaisiin lapsiin ja nuoriin ja heidän kanssaan työskenteleviin ja sitä toteutetaan jalkautuvalla työotteella, työparityöskentelyä hyödyntäen.

Tehtävän tarkoituksena on nimetyn kohderyhmän harrastamisen ja yleisen aktiivisuuden lisääminen. Nuoriso-ohjaajan tehtävänä on lasten ja nuorten yksilö- ja ryhmäohjaus sekä kasvun ja kehityksen tukeminen ikäkausivaatimusten mukaisesti.

Oman ohjaustoiminnan lisäksi ohjaajat toimivat tarpeellisiin palveluihin ohjaavina sekä palvelukenttää kehittävinä ja yhdistävinä työntekijöinä.
Nuorisotyö asuinalueilla on aina erittäin kohtaavaa ja yhteisöön vaikuttavaa, siksi nuoriso-ohjaajilta edellytetään kykyä sopeutua vaihtuviin tilanteisiin ja ymmärrystä nuorisotyön roolista kunnallisessa palvelukentässä. Nuorisotyö ja nuoriso-ohjaajat ovat yleisesti arvostettuja ja hyväksyttyjä toimijoita, joihin luotetaan ja joiden kanssa halutaan tehdä yhteistyötä. Toivomme, että Sinä olet seuraava vahva lenkki nuorisotyön pitkässä ketjussa!

Toimipiste sijaitsee Hyvinvointikeskuksessa, jossa ohjaaja on osa henkilökuntaa ja osallistuu myös nuorten tilatoiminnan järjestämiseen erikseen sovitulla tavalla, osana muuta tilatyöryhmää.

Ohjaajalta edellytetään erittäin hyviä sosiaalisia taitoja, ulospäinsuuntautunutta itsenäistä työotetta ja kykyä yksilö- ja ryhmämuotoiseen ohjaukseen, harrastus- ja vapaa-ajantoimintoihin liittyen. Tehtävän vaativuuden vuoksi ohjaajalta edellytetään vähintään vuoden mittaista työkokemusta lasten ja nuorten ohjaustoiminnasta, sekä kykyä työskentelyyn nopeasti vaihtuvissa toimintaympäristöissä. Eduksi lasketaan verkostotyökokemus sekä toiminta-alueen ja palvelukentän tuntemus.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva vähintään ammatillinen perustutkinto.

Tehtävä on liikkuvaa ja edellyttää ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa. Tehtävään sisältyy säännöllistä ilta- ja viikonlopputyötä.

Tule kehittämään nuorten Tamperetta mukavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä. Tärkeintä on, että tunnet ylpeyttä siitä, mitä teet. Niin mekin!

Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Toimeen valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.
Palkkaus on KVTES:n mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa koordinaattori Tiina Tokee-Peltoniemi puh. 040 660 8438, tiina.tokee-peltoniemi@tampere.fi ja johtava koordinaattori Antti Heinonen puh. 050 321 3051, antti.heinonen@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 9.12.2021.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koordinaattori Tiina Tokee-Peltoniemi puh. 040 660 8438, tiina.tokee-peltoniemi@tampere.fi, johtava koordinaattori Antti Heinonen puh. 050 321 3051, antti.heinonen@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Liikunta ja nuoriso

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Liikunta- ja nuorisoyksikkö/nuorisopalvelut


Osoite: 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat