test
Nuoriso-ohjaaja / Nuoriso- ja ohjauspalvelut - Tampereen kaupunki

Nuorisopalvelut on mukana nuorten arjessa nuorisotiloilla, tapahtumissa, kouluilla ja verkossa. Nuorisopalvelut tarjoaa lapsille ja nuorille monipuolisia harrastus- ja vapaa-ajan palveluita, omaehtoista toimintaa sekä kohdennettua nuorisotyötä. Toimintamuotoina käytetään muun muassa avointa tilatoimintaa, kouluyhteistyötä, jalkautuvaa työtä sekä retkiä ja leirejä. Nuorisopalveluilla on käytössään 11 toimipistettä eri puolilla kaupunkia.

Haemme nuoriso-ohjaajaa nuorisopalveluihin määräaikaiseen toimeen. Työn aloitus on sopimukseen mukaan jatkuen 6.8.2023 asti.

Nuoriso-ohjaaja kuuluu Nuorisopalveluiden Kohdennetun työn erityisnuorisotyön 10 hengen tiimiin. Nuoriso-ohjaajan tehtäviin kuuluu erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuoren kohdennettu kasvatuksellinen ohjaus ja sosiaalinen vahvistaminen. Lisäksi tehtävään kuuluu lasten ja nuoren omaehtoisen toiminnan tukeminen ikäkausien vaatimusten mukaisesti, joita ovat esimerkiksi kouluyhteistyö, pienryhmätoiminta, nuorten yksilöohjaus, jalkautuminen, marginaaliryhmien kanssa tehtävä nuorisotyö, tapahtuma- ja leirityö.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta nuorisotyön tehtävistä ja erityistä tukea tarvitsevien nuorten kanssa tehtävästä työstä, sosiaalisesta nuorisotyöstä sekä kohdennetusta ja ehkäisevästä nuorisotyöstä. Arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja, ulospäinsuuntautunutta ja itsenäistä työotetta sekä hyviä yksilö- ja ryhmänohjaustaitoja.

Tarjoamme ammattilaisista koostuvan idearikkaan työyhteisön, joka inspiroi sinua nauttimaan uusista haasteista ja kehittämään itseäsi.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto.

Eduksi luetaan ohjaus- ja verkostotyökokemus sekä nuorten palvelukentän tuntemus.

Ennen toimen vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava koordinaattori Tiina-Liisa Vehkalahti, puh. 040 806 3239. Sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 27.1.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä "hae työpaikkaa" -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava koordinaattori Tiina-Liisa Vehkalahti, puh. 040 806 3239. Sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Sivistyspalvelujen palvelualue, Nuoriso- ja ohjauspalvelut

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat